Forum
2551 i 2552 - pierwsze szczecińskie Solarisy Urbino 12
zablokowanywysłane przez Korczian
Vmax>=160 na D29-351!
wysłane przez Bamip
> Kto wtedy przypuszczał, że te dwa niepozorne autobusy to > zwiadowcy przed przystąpieniem szturmu Solarisa na > szczecińskie ulice...
Szturm rozpoczął się 3 lata później
wysłane przez (użytkownik usunięty)
wysłane przez
wiktor2115
0
> 2551 poległ w służbie. > Wie ktoś może kiedy wyjedzie po remoncie?
jeśli dobrze kojarzę to 9 grudnia śmigał na 73D
wysłane przez
Pan Solaris
11
To dzięki tej marce jestem MKMem.
Mimo że najbardziej lubiany przeze mnie egzemplarz tej marki przyjechał 12 lat później.
#788 Ponad Życie
Solarisami jeździ się lepiej niż pociągami
wysłane przez
KMSzczecin
11
ciach!
Dziękujemy za tę niewiarygodnie istotną dawkę informacji niezbędną do dalszego istnienia naszej cywilizacji. Co byśmy zrobili bez takich bohaterów...
Nie pytaj mnie o nic, wiem tyle co ty ;)
wysłane przez
mrstahuu
0
Dziękujemy za tę niewiarygodnie istotną dawkę informacji niezbędną do dalszego istnienia naszej cywilizacji. Co byśmy zrobili bez takich bohaterów...
Wiedziałem! Jednak protestuję. Może trochę na wyrost ten post napisał (szczególnie o sobie - to kpina), ale fajnie przeczytać taką ciekawostkę. Właśnie po to, moim zdaniem jest to forum.
wysłane przez
KMSzczecin
11
Wiedziałem! Jednak protestuję. Może trochę na wyrost ten post napisał (szczególnie o sobie - to kpina), ale fajnie przeczytać taką ciekawostkę. Właśnie po to, moim zdaniem jest to forum.
Ciekawostka? W porządku. Wskazana przez Ciebie część - tak samo pasująca na forum, jak to, że dziś miałem ogórkową na obiad ;) I do tego się odnoszę.
Nie pytaj mnie o nic, wiem tyle co ty ;)
wysłane przez
MlodyS53
81
Ciekawostka? W porządku. Wskazana przez Ciebie część - tak samo pasująca na forum, jak to, że dziś miałem ogórkową na obiad ;) I do tego się odnoszę.
Ogórkowa super zupa. Bardzo dobry obiad!
Na tym forum piszę o swoich zainteresowaniach, nie o pracy.
wysłane przez
Burdziq
5
To dzięki tej marce jestem MKMem.
Mimo że najbardziej lubiany przeze mnie egzemplarz tej marki przyjechał 12 lat później.
Myślisz że kogoś interesuje który Solaris jest twoim ulubionym? Bo mi się zdaje, że niezbyt