Forum
Schemat którego węzła powinien zostać wykonany...
wysłane przez Jacek
wysłane przez MQ ?
--- MAN Lion's City - Bus of the Year 2005
wysłane przez Jacek
> A ja stoję na stanowisku, że schematy powinny najpierw się > pojawić tam, gdzie istnieje duży "rozrzut" przystanków.
No z drugiej strony tak. Na Bramie Portowej/placu Zwycięstwa też by się bardzo przydały.
wysłane przez Mareczek 5
> A ja stoję na stanowisku, że schematy powinny najpierw się > pojawić tam, gdzie istnieje duży "rozrzut" przystanków.
Dodatkowo - a raczej glownie - powinno patrzec, na jakim wezle jest najwieksze prawdopodobienstwo spotkania przyjezdnych - czyli potencjalnych klientow niezorientowanych w schemacie komunikacji miejskiej. I tutaj glownie klania sie Brama Portowa + okolice.
--- Mareczek
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
wysłane przez (użytkownik usunięty)
Myślę, żę dokładnie takim miejscem jest Zdroje Krzyżówka. Cztery różne przystanki. Gdzie do Podjuch ? Którędy na Bukowe, do Zdunowa ? Który przystanek na Słoneczne, a który do Kijewa ? Krzyżówce najbardziej jest potrzebny schemat !!!!!!!!!!!!
wysłane przez Mareczek 5
> Myślę, żę dokładnie takim miejscem jest Zdroje Krzyżówka. Cztery > różne przystanki. Gdzie do Podjuch ? Którędy na Bukowe, do Zdunowa > ? Który przystanek na Słoneczne, a który do Kijewa ? Krzyżówce > najbardziej jest potrzebny schemat !!!!!!!!!!!!
Ale na Zdrojach nie zbyt duzego problemu - wszystkie przystanki sa za rondem, a w ktorym kierunku to sie mozna bez problemu domyslec. Po drugie nie jest to zbyt duze centrum przesiadkowe, szczegolnie ze 80% linii tamtedy tylko przejezdza.
--- Mareczek
wysłane przez Mareczek 5
Tzn. przejezdza tamtedy 100% linii, ale 80% jedzie z/do/przez Basen Górniczy.
--- Mareczek