Forum
Volvo na pętli Cukrowa
wysłane przez
Michal105N
11
Klwisz c+Alt=zepszuty
wysłane przez
MQ
0
> Zwróccie uwagę gdzie znajduje sie pierwsze koło!
Trzeba jeszcze wspomnieć, że te wertepy widoczne przed autobusem robią za peron linii 61BIS.
wysłane przez piotrek
> Typowa pętla na obrzeżach miasta.
Ja Ci dam obrzeża :P Toć to centrum jest ;-)
wysłane przez
Mareczek
1
> Ja Ci dam obrzeża :P Toć to centrum jest ;-)
Chyba centrum ulicy Cukrowej :D
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
wysłane przez mike_1994
Ta chyba centrum końca
wysłane przez Jacek
> > Ja Ci dam obrzeża :P Toć to centrum jest ;-) > > Ta chyba centrum końca
Hmm... ja bym powiedział obrzeża lub przedmieścia - w linii prostej pętla na Cukrowej znajduje sie zaledwie jakiś kilometr od granic administracyjnych Szczecina ;)
--- Po prostu Volvo :)
wysłane przez
Błażej
3
> Hmm... ja bym powiedział obrzeża lub przedmieścia - w linii prostej > pętla na Cukrowej znajduje sie zaledwie jakiś kilometr od granic > administracyjnych Szczecina ;)
Czyli jednym słowem zadu...
--- 70 - Heyki - Cukrowa 72 - Basen Górniczy - Śmierdnica
wysłane przez piotrek
> Czyli jednym słowem zadu...
1. Kampus uniwersytecki 2. 4 linie dzienne 3. 2 linie nocne 4. Stacja kolejowa
wysłane przez
Pepe
98
> 1. Kampus uniwersytecki > 2. 4 linie dzienne > 3. 2 linie nocne > 4. Stacja kolejowa
5. Parę supermarketów i cukrownia... :))
wysłane przez torwid (gość)
> 4. Stacja kolejowa
No bez brawury - zdaje się, że nawet kasy tam nie ma ;) A tak w ogóle to stacja graniczna, więc bliżej do zadu..., niz do centrum miasta ;). W dodatku nie wiem, jak teraz, ale jeszcze parę lat temu pociągi się tam zatrzymywały jedynie po to, by wysadzać/zabierać pograbiczników i celników. Zwykły pasażer nie bardzo mógł tam zstąpić na peron, o ile nie przyłapano go na przemycie lub jeździe bez ważnych dokumentów.
wysłane przez X
> > W dodatku nie wiem, jak teraz, ale jeszcze parę lat temu pociągi się > tam zatrzymywały jedynie po to, by wysadzać/zabierać pograbiczników i > celników. Zwykły pasażer nie bardzo mógł tam zstąpić na peron, o ile > nie przyłapano go na przemycie lub jeździe bez ważnych dokumentów.
I dalej taka sytuacja panuje na stacji Szczecin Gumieńce.Ta stacja nie jest stacją do wsiadania/wysiadania niestety:P
"W Szwecji jest tyle samo samobójstw co w Polsce, bo tam jest ciemno" (c) Piotr Szumlewicz
wysłane przez
torwid
64
> I dalej taka sytuacja panuje na stacji Szczecin Gumieńce.Ta stacja nie > jest stacją do wsiadania/wysiadania niestety:P
Tak mi się wydawało, ale nie byłem pewien. Natomiast chciałbym w takim razie wiedzieć, jak to się ma do zapewnień naszych urzędasów, którzy się chwalili, że dzięki wzajemnemu uznaniu biletów DB i ZDiTM efektem ubocznym jest możliwość dojazdu w okolice Cukrowej niemieckimi pociągami, o ile jesteśmy posiadaczami imiennego biletu okresowego wystawiuonego przez ZDiTM ;)
--- Przełożony ma ZAWSZE rację, niestety...
Przełożony ma ZAWSZE rację, niestety...
wysłane przez
MQ
0
> Natomiast chciałbym w takim > razie wiedzieć, jak to się ma do zapewnień naszych urzędasów, którzy > się chwalili, że dzięki wzajemnemu uznaniu biletów DB i ZDiTM efektem > ubocznym jest możliwość dojazdu w okolice Cukrowej niemieckimi > pociągami, o ile jesteśmy posiadaczami imiennego biletu okresowego > wystawiuonego przez ZDiTM ;)
Cały czas informacji o tym nie ma na stronie ZDiTM :D Za to wydarzył się inny cud - po kilkunastu chyba tygodniach od uchwalenia odpowiednich przepisów przez Radę Miasta, pojawiły się linki do uchwał wprowadzających możliwość bezpłatnego korzystania z naszej sieci na biletach Deutsche Bahn.
--- Jak widzę nazwisko "Mariusz Rabenda", dostaję wysypki.
wysłane przez piotrek
> No bez brawury - zdaje się, że nawet kasy tam nie ma ;) A tak w ogóle > to stacja graniczna, więc bliżej do zadu..., niz do centrum miasta ;).
Dobra dobra :P Ale za to mamy ładne ściezki rowerowe w okolicach tej stacji ;-)
--- http://www.rogacki.szczecin.pl