Forum
Na razie nici z umowy
wysłane przez leks 17
--- czerwona, czerwona, czerwona... $^&$%$& :/
wysłane przez MQ ?
--- Nie krytykuj MZK, bo nazwą cię pseudomiłośnikiem
wysłane przez leks 17
> Kolega umie czytać ze zrozumieniem? To niech jeszcze raz > przeczyta fragment: "Dokumentacja trafiła do prezesa Urzędu > Zamówień Publicznych. Odpowiedzi na razie nie ma, a umowa > tymczasowa wygasła 31 lipca."
Ehh to tylko głupia przykrywka i tak wszyscy dobrze wiedzą, że g... z tej umowy będzie, bo jak zwykle ZDiDM znajdzie "inne wyjście" z tej sytuacji... Paranoja jakaś.
wysłane przez MQ ?
wysłane przez LLUZNIAK
> A lex jak zwykle wie najlepiej, co będzie... Opanuj się człowieku, > bo Twoja nienawiść do ZDiTM-u bokiem mi już wychodzi.
Mi to tam bardziej wygląda na niedoinformowanie, bądź brak chęci poszerzania wiedzy na ten temat... Coś jak z naszymi bezrobotnymi, którzy się bronią przed pracą :> Choć w tym wypadku faktem jest, że ZDiTM dał przysłowiowej dupy uniewarzniając ten dziesięcioletni przetarg na pakiet policki.
wysłane przez leks 17
> Mi to tam bardziej wygląda na niedoinformowanie, bądź brak chęci > poszerzania wiedzy na ten temat... Coś jak z naszymi bezrobotnymi, > którzy się bronią przed pracą :> Choć w tym wypadku faktem jest, że > ZDiTM dał przysłowiowej dupy uniewarzniając ten dziesięcioletni > przetarg na pakiet policki.
Eh niedoinformowanie. Tylko nie mówcie mi teraz, że nagle nikt niewinny, ale umowy jakoś nie ma. Tak tak mam jeszcze może chwalić ZDiTM... Mkubien na pewno będziesz chwalił ZDiTM z oczywistych powodów... No dobra fakt przyznam się, że wcześniej jak to przeczytałem troche mnie poniosło i się zdenerwowałem, ale to miasto mnie już wnerwia na maxa.
wysłane przez MQ ?
> Mkubien na pewno będziesz chwalił ZDiTM z oczywistych powodów...
Nie będę chwalił, bo nie ma za co. Staram się jednak być obiektywny i odróżniać to, co przeskrobał ZDiTM od tego, co przeskrobali inni. A Tobie radzę, żebyś się zastanowił trzy razy, zanim coś chlapniesz.
wysłane przez (użytkownik usunięty)
> Eh niedoinformowanie. Tylko nie mówcie mi teraz, że nagle nikt > niewinny, ale umowy jakoś nie ma. Tak tak mam jeszcze może chwalić > ZDiTM...
ZDiTM jak ZDiTM, oni robią co im miasto każe :>
> Mkubien na pewno będziesz chwalił ZDiTM z oczywistych powodów...
A że się zapytam jakich :D
> No dobra fakt przyznam się, że wcześniej jak to przeczytałem troche
Nerwosole czy inne wynalazki istnieją...
> mnie poniosło i się zdenerwowałem, ale to miasto mnie już wnerwia na > maxa.
oo a to se zmień na takie co sie podoba i tyle.
--- Volvo ponad reszte busów :)
wysłane przez MQ ?