Forum
Informacja o zmianach tras linii autobusowych 63, 102 oraz...
wysłane przez Iwo
Iwo
wysłane przez Luke_Police 163
> Mmmmm, jak to " pięknie " wygląda...
Pięknie, czy nie pięknie, myślę, że najważniejsze jest to, że wiadomo o co chodzi.
Technik serwisu :)
wysłane przez MQ ?
> Mmmmm, jak to " pięknie " wygląda...
Niestety termin rozpoczęcia robót był przesuwany dwa razy. Początkowo zamknięcie miało nastąpić 9 września i właśnie ta data jest zaklejona na tabliczce, ponieważ była aktualna w momencie żywicowania tabliczek. Później wszystko przesunęło się najpierw na 11 września, a ostatecznie na 12 września. A że koszt wykonania kilkudziesięciu nowych tabliczek to liczba czterocyfrowa, zdecydowano się na rozwiązanie prostsze i tańsze.
wysłane przez Pepe 243
> Niestety termin rozpoczęcia robót był przesuwany dwa razy. > Początkowo zamknięcie miało nastąpić 9 września i > właśnie ta data jest zaklejona na tabliczce, ponieważ była > aktualna w momencie żywicowania tabliczek. Później wszystko > przesunęło się najpierw na 11 września, a ostatecznie na 12 > września.
Właściwie to Trans Net sam nie wie na kiedy się przesunęło. :/ Dziś o 8:40 rano na przystanku "Mścięcino krzyżówka" zawieszali dopiero tabliczki i rozkłady 102A i 526A bo prawdopodobnie wcześniej zawiesili nie na tym przystanku co trzeba...
wysłane przez MQ ?
> Dziś o 8:40 rano na przystanku "Mścięcino krzyżówka" > zawieszali dopiero tabliczki i rozkłady 102A i 526A bo > prawdopodobnie > wcześniej zawiesili nie na tym przystanku co trzeba...
Zgadza się, o 7:15 wisiały na przystanku w stronę Szczecina. Ale to nic nowego, nawet jeśli w komunikacie jest jak wół napisane, co i jak, to Trans-Net i tak powiesi po swojemu.
wysłane przez t105n 49
wysłane przez Mareczek 5
> Mnie się bardzo podoba, że dodano prosty, a zarazem bardzo > czytelny schemat. Trzeba być jełopem, żeby tego nie > zrozumieć. Gratulacje dla pomysłodawcy i wykonawcy!
Ja również gratuluje, ale czy musi być na tym pomarańczowym tle? Jakaś gruba obwódka wokół całości, albo chociaż wokół schematu?
-- Nie parkuj jak Łoś! -> http://www.nieparkuj.pl
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids