Forum
MAN w niebieskiej reklamie
wysłane przez (użytkownik usunięty)
wysłane przez MarcinB
> Musze przyznać że niebieski kolor nie pasuje do reklam, > dobrym przykładem były volva z reklamą "Multimedi",
Jeżeli już, to autobusy Volvo. Nie odbieraj tego, że się czepiam
> ponieważ szybko się ścierają, są mało czytelne i tylko > szpecą autobus. :(
Za przykład można podać jeszcze reklamę f-my Veka, też szybko sie starła i wygląda szpecąco.
-- 12-tką swą, do piekła mknę :-)
wysłane przez Bauer
> Za przykład można podać jeszcze reklamę f-my Veka, też > szybko sie starła i wygląda szpecąco.
Mnie o tyle wnerwia że jest cało powierzchniowa i nic nie widać przez nią :)
-- Obejrzy to 80% użytkowników KOMISu.
wysłane przez MarcinB
> Mnie o tyle wnerwia że jest cało powierzchniowa i nic nie > widać przez nią :)
I tu masz rację, ostatnio jechałem 1569 z reklamą całopowierzchniową po obu stronach autobusu. Koszmar, nie dość, że ciemne wnętrze pojazdu to jeszcze światła mało przenika przez szybę. I te dziurki w reklamie, jak się zacząć przyglądać to oczy bolą :-)
-- 12-tką swą, do piekła mknę :-)
. Koszmar, nie dość, > że ciemne wnętrze pojazdu to jeszcze światła mało przenika > przez szybę. I te dziurki w reklamie, jak się zacząć > przyglądać to oczy bolą :-)
I jeszcze nic nie widac co informacjach ZDITM widac... ;) Przyjzyjcie sie nastepnym razem. ;)
wysłane przez Neo 44
> I jeszcze nic nie widac co informacjach ZDITM widac... ;) > Przyjzyjcie sie nastepnym razem. ;)
Jakto nie,może się myle jak tak to podaj mi przykład jaki autobus w tym roku został zalepiony cały?
-- MAN NG272 #2254 ex 262 (Cottbusverkehr Cottbus)
wysłane przez luki663719 17
> Jakto nie,może się myle jak tak to podaj mi przykład jaki autobus > w tym roku został zalepiony cały?
Chodzi o te wewnątrz pojazdu na przezroczystym tle ;)
Już teraz jak nalepiają informacje ZDiTM-u to białe tło robią.
wysłane przez mike_1994
> Chodzi o te wewnątrz pojazdu na przezroczystym tle ;) > > Już teraz jak nalepiają informacje ZDiTM-u to białe tło robią.
Jemu chyba chodzi o autobusy zaklejone na całej powierzchni. :)
> Jemu chyba chodzi o autobusy zaklejone na całej powierzchni. :)
Chyba tak ;)
> mike_1994 napisał(a):
> > Jemu chyba chodzi o autobusy zaklejone na całej powierzchni. :) > > Chyba tak ;)
Dokładnie. Jezeli jest ta folia dziurkowana na szybie i od strony pasazera infotrmacje np. o cenniku to nic nie widac. :) Sorry, ze nie jasno napisałem.
wysłane przez Neo 44
> Jemu chyba chodzi o autobusy zaklejone na całej powierzchni. :)
Dokładnie tak oto mi chodzi.
> Dokładnie tak oto mi chodzi.
Twoją wypowiedź rozumiałem, tylko miałem pewne problemy ze zrozumieniem wypowiedzi ABC, myślę jednak, że ABC chodziło o tą folię z informacjami ZDiTM dot. taryf, regulaminu itp.
Cytat: I jeszcze nic nie widac co informacjach ZDITM widac... ;) Przyjzyjcie sie nastepnym razem. ;)
> Jeżeli już, to autobusy Volvo. Nie odbieraj tego, że się > czepiam
Od czepiania to są chyba moderatorzy, a tak poza tym każdy dobrze wie, że chodzi mi o autobusy marki volvo. Każdy może się pomylić i nie chce mi się wierzyć, że w życiu nie popełniłeś ani jednego błędu.