Forum

MAN w niebieskiej reklamie

zdjęcie
MAN w niebieskiej reklamie
zbyt mało ocen, aby obliczyć średnią

wysłane przez (użytkownik usunięty)

Musze przyznać że niebieski kolor nie pasuje do reklam, dobrym przykładem były volva z reklamą "Multimedi", ponieważ szybko się ścierają, są mało czytelne i tylko szpecą autobus. :(
Post został wyedytowany przez autora.
Post został wyedytowany przez administratora lub moderatora.

wysłane przez MarcinB

Szymon85 napisał(a):

> Musze przyznać że niebieski kolor nie pasuje do reklam, > dobrym przykładem były volva z reklamą "Multimedi",

Jeżeli już, to autobusy Volvo. Nie odbieraj tego, że się czepiam

> ponieważ szybko się ścierają, są mało czytelne i tylko > szpecą autobus. :(

Za przykład można podać jeszcze reklamę f-my Veka, też szybko sie starła i wygląda szpecąco.

-- 12-tką swą, do piekła mknę :-)

wysłane przez Bauer

Mr_Reaper napisał(a):

> Za przykład można podać jeszcze reklamę f-my Veka, też > szybko sie starła i wygląda szpecąco.

Mnie o tyle wnerwia że jest cało powierzchniowa i nic nie widać przez nią :)

-- Obejrzy to 80% użytkowników KOMISu.

wysłane przez MarcinB

Bauersoon napisał(a):

> Mnie o tyle wnerwia że jest cało powierzchniowa i nic nie > widać przez nią :)

I tu masz rację, ostatnio jechałem 1569 z reklamą całopowierzchniową po obu stronach autobusu. Koszmar, nie dość, że ciemne wnętrze pojazdu to jeszcze światła mało przenika przez szybę. I te dziurki w reklamie, jak się zacząć przyglądać to oczy bolą :-)

-- 12-tką swą, do piekła mknę :-)

Mr_Reaper napisał(a):

. Koszmar, nie dość, > że ciemne wnętrze pojazdu to jeszcze światła mało przenika > przez szybę. I te dziurki w reklamie, jak się zacząć > przyglądać to oczy bolą :-)

I jeszcze nic nie widac co informacjach ZDITM widac... ;) Przyjzyjcie sie nastepnym razem. ;)

wysłane przez Neo 44

ABC napisał(a):

> I jeszcze nic nie widac co informacjach ZDITM widac... ;) > Przyjzyjcie sie nastepnym razem. ;)

Jakto nie,może się myle jak tak to podaj mi przykład jaki autobus w tym roku został zalepiony cały?

-- MAN NG272 #2254 ex 262 (Cottbusverkehr Cottbus)

wysłane przez luki663719 17

MAN_2254 napisał(a):

> Jakto nie,może się myle jak tak to podaj mi przykład jaki autobus > w tym roku został zalepiony cały?

Chodzi o te wewnątrz pojazdu na przezroczystym tle ;)

Już teraz jak nalepiają informacje ZDiTM-u to białe tło robią.

wysłane przez mike_1994

luki663719 napisał(a):

> Chodzi o te wewnątrz pojazdu na przezroczystym tle ;) > > Już teraz jak nalepiają informacje ZDiTM-u to białe tło robią.

Jemu chyba chodzi o autobusy zaklejone na całej powierzchni. :)

wysłane przez luki663719 17

mike_1994 napisał(a):

> Jemu chyba chodzi o autobusy zaklejone na całej powierzchni. :)

Chyba tak ;)

luki663719 napisał(a):

> mike_1994 napisał(a):

> > Jemu chyba chodzi o autobusy zaklejone na całej powierzchni. :) > > Chyba tak ;)

Dokładnie. Jezeli jest ta folia dziurkowana na szybie i od strony pasazera infotrmacje np. o cenniku to nic nie widac. :) Sorry, ze nie jasno napisałem.

wysłane przez Neo 44

mike_1994 napisał(a):

> Jemu chyba chodzi o autobusy zaklejone na całej powierzchni. :)

Dokładnie tak oto mi chodzi.
MAN_2254 napisał(a):

> Dokładnie tak oto mi chodzi.

Twoją wypowiedź rozumiałem, tylko miałem pewne problemy ze zrozumieniem wypowiedzi ABC, myślę jednak, że ABC chodziło o tą folię z informacjami ZDiTM dot. taryf, regulaminu itp.

Cytat: I jeszcze nic nie widac co informacjach ZDITM widac... ;) Przyjzyjcie sie nastepnym razem. ;)

Mr_Reaper napisał(a):

> Jeżeli już, to autobusy Volvo. Nie odbieraj tego, że się > czepiam

Od czepiania to są chyba moderatorzy, a tak poza tym każdy dobrze wie, że chodzi mi o autobusy marki volvo. Każdy może się pomylić i nie chce mi się wierzyć, że w życiu nie popełniłeś ani jednego błędu.