Forum

Tym autobusem jedzie jeden z administratorów KOMIS-u

zdjęcie
Tym autobusem podróżuje jeden z administratorów KOMIS-u
zbyt mało ocen, aby obliczyć średnią
I nawet zajechał tam gdzie trzeba. ;> Ale egzemplarz nie przeżyje chyba ataku SU12. Ścianki boczne latają jak na dyskotece. :/

wysłane przez Iwo

man751 napisał(a):

[ ciach ]

Z całym szacunkiem, ale opis do zdjęcia jest conajmniej idiotyczny.

wysłane przez X

> Z całym szacunkiem, ale opis do zdjęcia jest conajmniej > idiotyczny.

Właściwie, to popieram Twoje zdanie;-).

"W Szwecji jest tyle samo samobójstw co w Polsce, bo tam jest ciemno" (c) Piotr Szumlewicz
man751 napisał(a):

> Ale egzemplarz nie > przeżyje chyba ataku SU12. Ścianki boczne latają jak na > dyskotece. :/

No to szkoda, a wiadomo czy któryś z Jelczy M11 zostanie odstawiony po przyjeździe nowiutkich Solarisów ?
lukas napisał(a):

> No to szkoda, a wiadomo czy któryś z Jelczy M11 zostanie > odstawiony po przyjeździe nowiutkich Solarisów ?

Z pewnością 359 ze względu na wiek.
mike_1994 napisał(a):

> Z pewnością 359 ze względu na wiek.

No wiesz różnie to bywa, on już ma 21 latek i dalej jeździ, dzisiaj np. na 65, choć po 15 miał podmianę na Volvo.
lukas napisał(a):

> No wiesz różnie to bywa, on już ma 21 latek i dalej jeździ, > dzisiaj np. na 65, choć po 15 miał podmianę na Volvo.

Czyli idzie jako pierwszy chyba na odstrzał ze względu na wiek :P

-- Solaris Urbino 12, Solaris Urbino 18, Tatra T6A2D - czy ten rok może zapowiadać sie lepiej? :D
mike_1994 napisał(a):

> Czyli idzie jako pierwszy chyba na odstrzał ze względu na wiek :P

Ale jeszcze nie po tej dostawie. SPAD ma braki w wozach, więc nie zdziwię się jak za 4 sztuki SU12 polecą tylko #2745, #2298 i #2005, który już odjechał w siną dal.
Post został wyedytowany przez autora.
Post został wyedytowany przez administratora lub moderatora.
lukas napisał(a):

> No to szkoda, a wiadomo czy któryś z Jelczy M11 zostanie > odstawiony po przyjeździe nowiutkich Solarisów ?

Nie zapominajmy o wiadukcie specjalnej troski na linii 52...

Technik serwisu :)
man751 napisał(a):

> I nawet zajechał tam gdzie trzeba. ;> Ale egzemplarz nie > przeżyje chyba ataku SU12. Ścianki boczne latają jak na > dyskotece. :/

Haha ;D Szkoda że nie widzisz tego wozu w akcji na 55Bis jak zapewnia mi terapię wstrząsową na Smoczej ;P Swoją drogą ten wóz na 61Bis to niezła niespodzianka. Rano na 55Bis kursował w zamian jakiś berlińczyk a po południu pierwszy raz w historii dali #2600 ;)

-- Tymbark - 0zł Kamizelka - 0zł Statyw - 0zł - wrażenia z nocki - bezcenne!
Rano na 55Bis > kursował w zamian jakiś berlińczyk

Nie jakiś tylko #2754:-P

"W Szwecji jest tyle samo samobójstw co w Polsce, bo tam jest ciemno" (c) Piotr Szumlewicz
Romanas napisał(a):

> Nie jakiś tylko #2754:-P

A to dziwne bo ja #2754 po godzinie 10 jechałem z Basenu Górniczego jako 71.
lukas napisał(a):

> A to dziwne bo ja #2754 po godzinie 10 jechałem z Basenu > Górniczego jako 71.

Pewnie rano w sensie 7, 8. Bo ja o 11 też na 71 nim jechałem.