Forum

Jeden z trzech dzisiejszych debiutantów na linii 84

zdjęcie
Jeden z trzech dzisiejszych debiutantów na linii 84
zbyt mało ocen, aby obliczyć średnią

wysłane przez Warszewiak

Sprostowanie co do opisu: dziś były wszystkie na trasie więc nie trzech a czterech.

Alle weiteren Rechte vorbehalten!
Warszewiak napisał(a):

> Sprostowanie co do opisu: dziś były wszystkie na trasie > więc nie trzech a czterech.

Sprostowanie sprostowania: wczoraj 2804 debiutował na 64/4 :) http://www.mkm.szczecin.pl/news.php?detail=1202490591.news

-- "...niż jakąś padaczkę z Dortmundu..." (c) Bauer
Post został wyedytowany przez autora.
Post został wyedytowany przez administratora lub moderatora.
mike_1994 napisał(a):

> Sprostowanie sprostowania: wczoraj 2804 debiutował na 64/4 :) > http://www.mkm.szczecin.pl/news.php?detail=1202490591.news

Więc chylę czoło. ;]

Alle weiteren Rechte vorbehalten!

wysłane przez Filip_Police

Dzisiaj wóz jeźdzący na 84 został podmieniony na 2600. Powód? Zbyt dużo nowoczesności + kierowca "matoł" = "proszę o podmianę, bo nie wiem o co chodzi" ;]

wysłane przez Neo 44

marcin_bozek napisał(a):

> Dzisiaj wóz jeźdzący na 84 został podmieniony na 2600. > Powód? Zbyt dużo nowoczesności + kierowca "matoł" = > "proszę o podmianę, bo nie wiem o co chodzi" ;]

Widocznie niektórych kierowców przerasta ta technologia :)

-- MAN NG272 #2254 ex 262 CV GmbH Cottbus

wysłane przez mike_1994

MAN_2254 napisał(a):

> Widocznie niektórych kierowców przerasta ta technologia :)

Jak oni się nie przerzuca na nowszą technologię to jak wycofają M11 to się chyba zwolnią.... :/

-- "...niż jakąś padaczkę z Dortmundu..." (c) Bauer

wysłane przez Neo 44

mike_1994 napisał(a):

> Jak oni się nie przerzuca na nowszą technologię to jak > wycofają M11 to się chyba zwolnią.... :/

No chyba,że dostaną NL202. Tam jest malo do myślenia.

-- MAN NG272 #2254 ex 262 CV GmbH Cottbus

wysłane przez RoGaL 2

MAN_2254 napisał(a):

> No chyba,że dostaną NL202. Tam jest malo do myślenia.

No wiesz, zdarzają się tacy co odpalić NL202 nie potrafią. Już nie mówiąc o kombinacjach w berlińskich NL202/262.

-- Może nie wielki, ale powrót ;)

wysłane przez Jasiek 37

mike_1994 napisał(a):

> Jak oni się nie przerzuca na nowszą technologię to jak > wycofają M11 to się chyba zwolnią.... :/

No niestety tu nie trafiłeś, ponieważ ten kierowca co dzisiaj jeździł na 84/1 popołudniu, jest młodym z krótkim stażem kierowcą i po prostu mu pewnie jeszcze nie pokazali jak taki autobus obsługiwać. I za pochopnie oceniacie tych kierowców, a pewnie większość z Was pierwszy raz sama nie wiedziałaby jak taki autobus obsługiwać.

wysłane przez Bauer

MAN_2254 napisał(a):

> Widocznie niektórych kierowców przerasta ta technologia :)

No to co, szkolenia w Bolechowie nie dały rezultatu i wiedza nie wchodzi do zakutej głowy czy aż tak szybko z niej ulatuje? :|

-- Tymbark - 0zł Kamizelka - 0zł Statyw - 0zł - wrażenia z nocki - bezcenne!

wysłane przez Jasiek 37

Bauer napisał(a):

> No to co, szkolenia w Bolechowie nie dały rezultatu i wiedza nie > wchodzi do zakutej głowy czy aż tak szybko z niej ulatuje? :|

Tylko że na szkoleniach w Bolechowie nie byli wszyscy kierowcy ze SPA Dąbie i ten akurat co miał zmianę popołudniu na 84/1 tam po prostu nie był. I bez przesady z tą zakutą głową.

wysłane przez Bauer

lukas napisał(a):

> I bez przesady z tą zakutą głową.

Wybacz, wyrażałem przekonanie że SPAD tak dostosował grafiki iż na brygady obsługiwane nowymi wozami wysyłani będą kierowcy po przeszkoleniu.

wysłane przez DamTram 30

Bauer napisał(a):

> Wybacz, wyrażałem przekonanie że SPAD tak dostosował grafiki iż > na brygady obsługiwane nowymi wozami wysyłani będą kierowcy po > przeszkoleniu.

To nie pogodno, że na najnowszych wozach jeżdża prawie tylko wybrańcy :P

-- Pozdrawiam stronniczą administrację :]

wysłane przez Bauer

DamTram napisał(a):

> To nie pogodno, że na najnowszych wozach jeżdża prawie tylko > wybrańcy :P

Czy może raczej Ci którzy mają na nie uprawnienia i umieją je obsługiwać? Nie wiem może na Golęcinie jest tak że na KaEsy np. ładują świeżaków bez uprawnień ;)

wysłane przez DamTram 30

Bauer napisał(a):

> Czy może raczej Ci którzy mają na nie uprawnienia i umieją je > obsługiwać? Nie wiem może na Golęcinie jest tak że na KaEsy np. > ładują świeżaków bez uprawnień ;)

Nie bez uprawnień, a osoby zaraz po szkoleniu, aby utrwaliły sobie wiedze w praktyce, zaraz po zakończonym szkoleniu, a nie po 2 miesiącach niepamiątając praktycznie nic...

-- Pozdrawiam stronniczą administrację :]