Forum
Jeden z trzech dzisiejszych debiutantów na linii 84
wysłane przez Warszewiak
Alle weiteren Rechte vorbehalten!
wysłane przez mike_1994
> Sprostowanie co do opisu: dziś były wszystkie na trasie > więc nie trzech a czterech.
Sprostowanie sprostowania: wczoraj 2804 debiutował na 64/4 :) http://www.mkm.szczecin.pl/news.php?detail=1202490591.news
-- "...niż jakąś padaczkę z Dortmundu..." (c) Bauer
wysłane przez Warszewiak
> Sprostowanie sprostowania: wczoraj 2804 debiutował na 64/4 :) > http://www.mkm.szczecin.pl/news.php?detail=1202490591.news
Więc chylę czoło. ;]
Alle weiteren Rechte vorbehalten!
wysłane przez Filip_Police
wysłane przez
Neo
44
> Dzisiaj wóz jeźdzący na 84 został podmieniony na 2600. > Powód? Zbyt dużo nowoczesności + kierowca "matoł" = > "proszę o podmianę, bo nie wiem o co chodzi" ;]
Widocznie niektórych kierowców przerasta ta technologia :)
-- MAN NG272 #2254 ex 262 CV GmbH Cottbus
wysłane przez mike_1994
> Widocznie niektórych kierowców przerasta ta technologia :)
Jak oni się nie przerzuca na nowszą technologię to jak wycofają M11 to się chyba zwolnią.... :/
-- "...niż jakąś padaczkę z Dortmundu..." (c) Bauer
wysłane przez
Neo
44
> Jak oni się nie przerzuca na nowszą technologię to jak > wycofają M11 to się chyba zwolnią.... :/
No chyba,że dostaną NL202. Tam jest malo do myślenia.
-- MAN NG272 #2254 ex 262 CV GmbH Cottbus
wysłane przez
RoGaL
2
> No chyba,że dostaną NL202. Tam jest malo do myślenia.
No wiesz, zdarzają się tacy co odpalić NL202 nie potrafią. Już nie mówiąc o kombinacjach w berlińskich NL202/262.
-- Może nie wielki, ale powrót ;)
wysłane przez
Jasiek
37
> Jak oni się nie przerzuca na nowszą technologię to jak > wycofają M11 to się chyba zwolnią.... :/
No niestety tu nie trafiłeś, ponieważ ten kierowca co dzisiaj jeździł na 84/1 popołudniu, jest młodym z krótkim stażem kierowcą i po prostu mu pewnie jeszcze nie pokazali jak taki autobus obsługiwać. I za pochopnie oceniacie tych kierowców, a pewnie większość z Was pierwszy raz sama nie wiedziałaby jak taki autobus obsługiwać.
wysłane przez Bauer
> Widocznie niektórych kierowców przerasta ta technologia :)
No to co, szkolenia w Bolechowie nie dały rezultatu i wiedza nie wchodzi do zakutej głowy czy aż tak szybko z niej ulatuje? :|
-- Tymbark - 0zł Kamizelka - 0zł Statyw - 0zł - wrażenia z nocki - bezcenne!
wysłane przez
Jasiek
37
> No to co, szkolenia w Bolechowie nie dały rezultatu i wiedza nie > wchodzi do zakutej głowy czy aż tak szybko z niej ulatuje? :|
Tylko że na szkoleniach w Bolechowie nie byli wszyscy kierowcy ze SPA Dąbie i ten akurat co miał zmianę popołudniu na 84/1 tam po prostu nie był. I bez przesady z tą zakutą głową.
wysłane przez Bauer
> I bez przesady z tą zakutą głową.
Wybacz, wyrażałem przekonanie że SPAD tak dostosował grafiki iż na brygady obsługiwane nowymi wozami wysyłani będą kierowcy po przeszkoleniu.
wysłane przez
DamTram
30
> Wybacz, wyrażałem przekonanie że SPAD tak dostosował grafiki iż > na brygady obsługiwane nowymi wozami wysyłani będą kierowcy po > przeszkoleniu.
To nie pogodno, że na najnowszych wozach jeżdża prawie tylko wybrańcy :P
-- Pozdrawiam stronniczą administrację :]
wysłane przez Bauer
> To nie pogodno, że na najnowszych wozach jeżdża prawie tylko > wybrańcy :P
Czy może raczej Ci którzy mają na nie uprawnienia i umieją je obsługiwać? Nie wiem może na Golęcinie jest tak że na KaEsy np. ładują świeżaków bez uprawnień ;)
wysłane przez
DamTram
30
> Czy może raczej Ci którzy mają na nie uprawnienia i umieją je > obsługiwać? Nie wiem może na Golęcinie jest tak że na KaEsy np. > ładują świeżaków bez uprawnień ;)
Nie bez uprawnień, a osoby zaraz po szkoleniu, aby utrwaliły sobie wiedze w praktyce, zaraz po zakończonym szkoleniu, a nie po 2 miesiącach niepamiątając praktycznie nic...
-- Pozdrawiam stronniczą administrację :]