Forum

Są nowi administratorzy i moderatorzy

Dziś do grona osób dbających o porządek w Serwisie KOMIS dołączyło dwóch nowych moderatorów i... trzech administratorów.

wysłane przez Filip_Police

Gratuluję zwycięzcom oraz pozostałym kandydatom! Mam nadzieję, że obowiązki będą spełniane prawidłowo ;]

P.S. A teraz proszę mnie poprawić w tekscie "Bojehałem to hadki papki po bonczusia tla dady" ;P

-- Kandyduję na prezydenta Bia... nie, nie, nie. Ja kandyduję na moderatora serwisu KOMIS!

wysłane przez mike_1994

marcin_bozek napisał(a):

> P.S. A teraz proszę mnie poprawić w tekscie "Bojehałem to > hadki papki po bonczusia tla dady" ;P

"Pojechałem do chatki babki po pączusia dla taty" Ban :P

Również dziękuje wszystkim, którzy oddali na mnie głos. :)

-- Żeby czytało się lepiej! :)

wysłane przez Luke_Police  163

Gratuluję zwycięzcom wyborów i życzę owocnej pracy "po tej drugiej stronie". :)

Technik serwisu :)

wysłane przez lukasz007 5

Ja również gratuluje nowym administratorom i moderatorom. :)

wysłane przez kajetansz 65

Dziękuję bardzo administracji za obdarzenie mnie swoim kredytem zaufania. Gratuluję moderatorom tego, że użytkownicy serwisu obdarzyli ich swoim zaufaniem. Liczę na na współpracę ze wszystkimi, a obecnie czekam na przeszkolenie. Pozdrawiam. :-)

-- Штирлиц

Штирлиц

wysłane przez Lukasy

Jak w temacie - gratuluję przede wszystkim mniejszemu Mike'owi ;) Gratulacje składam też dwóm świeżym i jednemu starszemu adminowi. Mam nadzieję, że wszystkim współpraca będzie się dobrze układała :)

No i oczywiście dziekuję za głosy oddane na mnie. Mam nadzieję, że nie zawiodę zaufania osób, które na mnie zagłosowały :)

homepage: http://lukasy.kolej.org.pl/

wysłane przez Phobos 17

Lukasy napisał(a):

> No i oczywiście dziekuję za głosy oddane na mnie. Mam > nadzieję, że nie zawiodę zaufania osób, które na mnie > zagłosowały :)

Zaufanie zaufaniem, ale osobiście pokładam w Tobie pewne nadzieje :-) Powodzenia. Powodzenia Wam wszystkim.

-- 50% zaskoczenia - całkiem niezły wynik...

Masz prawo odmówić odpowiedzi na ten post. Bez względu, czy z tego prawa skorzystasz - wszystko co napiszesz może być wykorzystane przeciwko tobie.

wysłane przez stoch

Gratuluję serdecznie wszystkim "zwycięzcom" i zróbcie tak, aby ten serwis był coraz lepszy (nie mam na myśli, że jest kiepski)!

wysłane przez leks 17

Hehe wyniki poza pierwszą dwójką miejscami zaskakujące :P. Gratuluje świeżo upieczonym modkom i mam nadzieje, że będziecie się sprawować wzorowo :), życzę miłej pracy :P. Moje szanse były jakie były, ale i tak zaskoczenie dla mnie, że aż 15 osób oddało na mnie głos i ze swojej strony bardzo serdecznie dziękuje tym którzy na mnie zagłosowali :), może kolejnym razem się uda :D.

Pozdrawiam.
Post został wyedytowany przez autora.
Post został wyedytowany przez administratora lub moderatora.

wysłane przez DamTram

Dziękuję za oddane na mnie głosy i gratuluję zwycięzcom.

wysłane przez bniedzwiecki

Pragnę szczerze pogratulować awansów. Mam nadzieję, że w przydzielonych Wam nowych funkcjach doskonale sobie poradzicie, a także, iż będzie się nam wszystkim dobrze współpracować. Jeszcze raz gratuluję i ze swojej strony życzę dużo cierpliwości i zapału do działania :)

wysłane przez Mario  ?

Gratuluję zwycięzcom wyborów i życzę miłej pracy. Cieszę się, że Tomek (konjo) został ponownie adminem.

wysłane przez MaK

No, z mojej strony to chciałbym różnież podziękować tym co oddali na mnie głos. Szczerze, to i tak nie wierzyłem w swój sukces. Nie przypuszczałem nawet, że uzyskam te 10 głosów. Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam :)

-- SW -> SL -> Rg -> Psychiatryk...

wysłane przez marko 4

Dziękuję wszystkim, którzy na mnie zagłosowali. Gratuluję również wygranym ;-)

wysłane przez djdark  0

Gratuluję wszystkim nowo wybranym moderatorom oraz adminom :) Mam nadzieję że współpraca będzie się nam układała jak najlepiej :)

"Bo nie ma. NIE MA. N I E M A ! Zrozumiał? NIE MA! NIE MA! NIE MA! NIE MA! NIE MA! NIE MA! NIE MA!" (c) Mareczek

wysłane przez Phobos 17

Zdziwieniu memu nie ma końca. Przyznaję, że wyniki wyborów nie do końca zgadzają się z moimi przewidywaniami, ale to żaden problem. Martwi mnie sama ilość moderatorów, bo byłem święcie przekonany, że będzie ich trzech (jeden wybrany przez adminów). Zamiast tego mamy trzech nowych miłościwie nam panujących adminów. Trzy razy więcej, niż się spodziewaliśmy.

Oczywiście mógłbym tu się teraz pożalić, że powrót Konjo do składu administracji proponowałem jeszcze w grudniu, tak samo jak powołanie nowych moderatorów. Cóż... 2 miesiące, na podjęcie decyzji w tej sprawie to i tak całkiem niezłe tempo jak na "starą gwardię" adminów. Szkoda tylko, że jeśli ktoś nie był adminem, kiedy to proponowałem, to teraz może pomyśleć, że to ja wstrzymywałem rozwój serwisu :-/

Lukasy i mike_1994 - serdecznie gratuluję zwycięstwa. Obyście nie dali się zwariować i wiedzieli, kiedy należy z "zabawek" dla Was przygotowanych skorzystać, a kiedy wystarczą inne "metody dyscyplinujące".

Djdark'u - prawdopodobnie to ty jesteś tym, który spełniał warunek znajomości PHP i MySQL. Dlatego życzę przede wszystkim cierpliwości w przekopywaniusię przez stosy skryptów - z doświadczenia wiem, że jest ona bardziej potrzebna od szczęścia :-)

Kajetanie - udowodnij, że to potrafisz. Udowodnij, że potrafisz być poważnym, ale rozruszaj też nieco administracje, bo to ostatnio było lekko tetryczejące grono ;-)

Konjo... znów jesteś "czarny". I co tu dużo mówić? Najwyższy czas i pora!

-- 50% zaskoczenia - całkiem niezły wynik...

Masz prawo odmówić odpowiedzi na ten post. Bez względu, czy z tego prawa skorzystasz - wszystko co napiszesz może być wykorzystane przeciwko tobie.

wysłane przez djdark  0

Phobos napisał(a):

> Djdark'u - prawdopodobnie to ty jesteś tym, który > spełniał warunek znajomości PHP i MySQL. Dlatego życzę > przede wszystkim cierpliwości w przekopywaniusię przez > stosy skryptów - z doświadczenia wiem, że jest ona > bardziej potrzebna od szczęścia :-)

Dziękuję i mam nadzieję że mi tej cierpliwości nie zabraknie, sam to też znam z doświadczenia :)

-- Tory się nie prostują tylko minuta jest dłuższa :D

"Bo nie ma. NIE MA. N I E M A ! Zrozumiał? NIE MA! NIE MA! NIE MA! NIE MA! NIE MA! NIE MA! NIE MA!" (c) Mareczek

wysłane przez konjo  4

Phobos napisał(a):

> Konjo... znów jesteś "czarny". I co tu dużo mówić? > Najwyższy czas i pora!

A dziękuję - trochę dziwnie starej roli, ale na szczęście nie ma większych zmian w sterowaniu panelem. :) Pozostaje przypomnieć sobie składnie wyrażeń - szkoda tylko, że czasu jakby mniej niż kiedyś.

-- Why I'm here I can't quite remember.

So never mind the darkness.