Forum

Z powodu przebudowy Bramy Portowej na ulicy Potulickiej...

zdjęcie
Z powodu przebudowy Bramy Portowej na ulicy Potulickiej zagościły składy Tatr
zbyt mało ocen, aby obliczyć średnią
Na Arkońską Tatr nie puszczali, bo torowisko w fatalnym stanie, a co powiedzieć o tym torowisku?

"W Piśmie nie napisano: nie będziesz wciskał gazu do deski.":D
bartez napisał(a):

> Na Arkońską Tatr nie puszczali, bo torowisko w fatalnym > stanie, a co powiedzieć o tym torowisku?

Kompromitacja.

Jak by nie było, pasażerom zawsze będzie źle:)
bartez napisał(a):

> Na Arkońską Tatr nie puszczali, bo torowisko w fatalnym > stanie, a co powiedzieć o tym torowisku?

Z tego co wiem na Arkońską nie puszczali, bo łuk Krasińskiego/niemierzyńska był za wąski i się ocierały.
> Z tego co wiem na Arkońską nie puszczali, bo łuk > Krasińskiego/niemierzyńska był za wąski i się ocierały.

To na pewno nie był powód, Tatra jest węższa od 105xxx, które kursowały na tej trasie bezkolizyjnie.

-- Jak by nie było, pasażerom zawsze będzie źle:)

Jak by nie było, pasażerom zawsze będzie źle:)
alat57 napisał(a):

> To na pewno nie był powód, Tatra jest węższa od 105xxx, > które kursowały na tej trasie bezkolizyjnie.

Jednak dwa składy 105 nie mogły przejechać obok siebie.

-- "Jeżeli Twój tramwaj nie przyjeżdża upewnij się, że nie uciekł Ci przystanek"

"Jeżeli Twój tramwaj nie przyjeżdża upewnij się, że nie uciekł Ci przystanek"
Bamip napisał(a):

> Z tego co wiem na Arkońską nie puszczali, bo łuk > Krasińskiego/niemierzyńska był za wąski i się ocierały.

Łuk Narutowicza -> Potulicka do idealnych także nie należy (stąd na tym łuku dwa tramwaje nie mogą się mijać), a jakoś nie przeszkodziło to puszczać tam Tatry.

-- "Myślenie nic nie kosztuje. Płaci się za bezmyślność"

"Myślenie nic nie kosztuje. Płaci się za bezmyślność"
mxk napisał(a):

> Łuk Narutowicza -> Potulicka do idealnych także nie należy > (stąd na tym łuku dwa tramwaje nie mogą się mijać), a jakoś > nie przeszkodziło to puszczać tam Tatry.

Podobnie jest z rozjazdem na placu Grodnickim od strony Dworca Głównego - jeden z tramwajów musi poczekać, aż drugi przejedzie.

-- Prosto-padła i równo-legła - upadek matematyczki.