Forum
W ramach cmentarnych zasileń na linii 62 zagościł przegubowiec
wysłane przez
Waszka
75
@opowiesciwobiektywie
1 listopada linia 62 nie kursowała. :P
Faktycznie, już poprawione.
1 listopada linia 62 nie kursowała. :P
To właśnie jest absurdalne. Wtedy mogłaby kursować na skróconej trasie do Cmentarza Zachodniego.
STMKŻ
wysłane przez
arko5
30
To właśnie jest absurdalne. Wtedy mogłaby kursować na skróconej trasie do Cmentarza Zachodniego.
Po co, skoro kursował dodatek?
Skoro rozmawiamy już o dodatku. Według mnie linia D62 to jest bezsens. Nie lepiej jest dać te dwie brygady z PKSu na 62? Oczywiście to jest tylko moja opinia.
wysłane przez
MQ
?
Skoro rozmawiamy już o dodatku. Według mnie linia D62 to jest bezsens. Nie lepiej jest dać te dwie brygady z PKSu na 62? Oczywiście to jest tylko moja opinia.
a) Nie wjedziesz na teren Auchana (a i Auchan nie będzie chciał finansować kursów do zamkniętego sklepu).
b) Czas obiegu na D62 jest taki, że akurat mieszczą się dwa autobusy co 20 minut z rozsądnymi postojami na obu końcach i synchronizacją z kursami 61.
Czy mógłbyś rozwinąć swoją opinię na temat D62? Trudno dyskutować z argumentem pt. „bezsens”.
wysłane przez
bartez
331
Bo sklep był zamknięty?
"W Piśmie nie napisano: nie będziesz wciskał gazu do deski.":D
wysłane przez
arko5
30
Bo sklep był zamknięty?
Bo sklep był zamknięty.
A nie było przypadkiem tak, że cmentarze były zamknięte i tam akurat nic nie kursowało 1 listopada i cała dyskusja jest bezcelowa ? ;)
Szczeciński SZYBKI Tramwaj może być rzeczywiście SZYBKI, tylko pod warunkiem, że nie zatrzyma się ani razu na Gdańskiej. Inaczej, wszystko zostanie po staremu...
A nie było przypadkiem tak, że cmentarze były zamknięte i tam akurat nic nie kursowało 1 listopada i cała dyskusja jest bezcelowa ? ;)
Zdjęcie było wykonane 24 października, przed ich zamknięciem.
Zdjęcie było wykonane 24 października, przed ich zamknięciem.
Zgadza się, ale powyższe dywagacje dotyczyły 1 listopada.
Szczeciński SZYBKI Tramwaj może być rzeczywiście SZYBKI, tylko pod warunkiem, że nie zatrzyma się ani razu na Gdańskiej. Inaczej, wszystko zostanie po staremu...