Forum
Kolejne zmiany w rejonie placu Rodła
W związku z rozpoczęciem kolejnego etapu przebudowy torowisk tramwajowych (aleja Niepodległości, aleja Wyzwolenia, ulica Piłsudskiego) 29 maja wprowadzone zostaną zmiany w kursowaniu linii tramwajowych i autobusowych.
wysłane przez Bebe Tosiek
wysłane przez
MlodyS53
81
Jaki przewoźnik będzie obsługiwał 835? Pytam bo się domyślam że PKS, ale nie jestem pewny.
Źle się domyślasz :)
SPAD + K.
Na tym forum piszę o swoich zainteresowaniach, nie o pracy.
Źle się domyślasz :)
SPAD + K.
Czyli mam rozumieć że ZDiTM poszedł po rozum do głowy co do wyboru przewoźnika. Bo PKS odpada bo z ich autobusami są problemy w postaci wieku taboru i braku osprzętu GMV w większości ich wozów
wysłane przez
t105n
49
Zgadza się?
wysłane przez
fan004
86
Jeśli dobrze rozumiem, to otwarty zostanie przejazd przez torowisko na pl. Żołnierza, a zamknięty na pl. Rodła w ciągu al. Wyzwolenia w kierunku Niebuszewa.
Zgadza się?
Na stronie ZDiTM masz schemat. :)
#TramwajemPoŚwiecie
wysłane przez
bartez
336
Jeśli dobrze rozumiem, to otwarty zostanie przejazd przez torowisko na pl. Żołnierza, a zamknięty na pl. Rodła w ciągu al. Wyzwolenia w kierunku Niebuszewa.
Zgadza się?
Nic od Bramy Portowej do Rodła nie będzie jeździło. Na Rodła tylko jedna relacja Niebuszewo <-> plac Szarych Szeregów.
"W Piśmie nie napisano: nie będziesz wciskał gazu do deski.":D
wysłane przez
MlodyS53
81
Nic od Bramy Portowej do Rodła nie będzie jeździło. Na Rodła tylko jedna relacja Niebuszewo <-> plac Szarych Szeregów.
Przejazd przez torowisko. Samochodami.
Kogo tam tramwajki obchodzą :)
Na tym forum piszę o swoich zainteresowaniach, nie o pracy.
wysłane przez
t105n
49
Przejazd przez torowisko. Samochodami.
Kogo tam tramwajki obchodzą :)
Mnie obchodzą. Ale w komunikacie zmiany dotyczące tramwajów łopatologicznie są napisane, więc nie muszę o to pytać.
Czyżby będzie większe zapotrzebowanie na tabor na inne linie i to poskutkuje brakiem taboru i nie będzie czego puścić na 4?
Jakby co to przepraszam za moje gdybania to już drugie gdybanie pod tą informacją.
wysłane przez
333Wojtas333
15
Mnie zastanawia dlaczego 4 mają zawiesić, bo 2 i 3 to już z prostej przyczyny, że nie będą miały jak przejechać.
Czyżby będzie większe zapotrzebowanie na tabor na inne linie i to poskutkuje brakiem taboru i nie będzie czego puścić na 4?
Jakby co to przepraszam za moje gdybania to już drugie gdybanie pod tą informacją.
Podejrzewam, że przy tak wzmocnionej 7 nie idzie pomieścić trzech linii na Krzekowie.
wysłane przez
lukaszenko
16
Podejrzewam, że przy tak wzmocnionej 7 nie idzie pomieścić trzech linii na Krzekowie.
Ja bym raczej powiedział że 7 wróciła do normalności, szkoda że prawdopodobnie tylko na czas remontu.
wysłane przez
333Wojtas333
15
Ja bym raczej powiedział że 7 wróciła do normalności, szkoda że prawdopodobnie tylko na czas remontu.
Kwestia dyskusyjna. Było już gdzieś poruszane, że przy obecnej siatce połączeń na linii Prawobrzeże - Lewobrzeże 7 po prawobrzeżnej stronie co 12 minut jest w zupełności wystarczająca.