Forum
Przegubowo na 529
wysłane przez wojtazz 42
wysłane przez Michal105N
Frekwa tak wzrosła :D ? Kiedyś H6 starczało!
Dyspozytora poniosło :D
wysłane przez MlodyS53 82
Oj tam, oj tam. Czepianie się.
Na tym forum piszę o swoich zainteresowaniach, nie o pracy.
wysłane przez maciekos95 3
Można się śmiać, ale w takim Krakowie większość nocek jest obsługiwana przegubami. I w weekend często bywają napakowane prawie jak w godzinach szczytu. U nas oczywiście takich potrzeb nie ma, ale tam to całkowita normalność.
wysłane przez MlodyS53 82
Można się śmiać, ale w takim Krakowie większość nocek jest obsługiwana przegubami. I w weekend często bywają napakowane prawie jak w godzinach szczytu. U nas oczywiście takich potrzeb nie ma, ale tam to całkowita normalność.
Uwierz mi, że w weekendy są linie gdzie przeguby mogłyby być standardem.
Na tym forum piszę o swoich zainteresowaniach, nie o pracy.
wysłane przez Michal 2
Nie wiem czy jest tak dalej, ale na nockach PKS-owych bardzo często spotykałem przeguby.
Szczeciński SZYBKI Tramwaj może być rzeczywiście SZYBKI, tylko pod warunkiem, że nie zatrzyma się ani razu na Gdańskiej. Inaczej, wszystko zostanie po staremu...
wysłane przez Waszka 84
Nie wiem czy jest tak dalej, ale na nockach PKS-owych bardzo często spotykałem przeguby.
Jest tak dalej, a to dlatego że są one łączone z porannymi szczytówkami (81, 105, 108) lub liniami pracowniczymi.
@opowiesciwobiektywie