Forum

Spokojny odpoczynek na pętli

zablokowany
zdjęcie
Spokojny odpoczynek na pętli
aktualna ocena: 3,29, liczba ocen: 57

wysłane przez Anton −2

Ostatni Mercedes O530Ü :)

Czemó?
Anton napisał(a):
Ostatni Mercedes O530Ü :)

Może ja nie jestem osobą która powinna to robić, ale już któryś raz ci mówię. Po co dzielisz się takimi rzeczami z całym forum? Naprawdę, jeśli kogoś to interesuje, to o tym po prostu wie. Pozdrawiam cieplutko ;)

Na forum piszę samą prawdę;)
23

wysłane przez Pan Solaris 12

Fan_Komunikacji napisał(a):
Może ja nie jestem osobą która powinna to robić, ale już któryś raz ci mówię. Po co dzielisz się takimi rzeczami z całym forum? Naprawdę, jeśli kogoś to interesuje, to o tym po prostu wie. Pozdrawiam cieplutko ;)

Nie chciałbym być wredny, Ale jeżeli ten użytkownik zaśmieca forum, to warto dać mu urlop.

#788 Ponad Życie
Solarisami jeździ się lepiej niż pociągami
5

wysłane przez mrstahuu 0

Tosiek napisał(a):
Nie chciałbym być wredny, Ale jeżeli ten użytkownik zaśmieca forum, to warto dać mu urlop.

Nie zgadzam się. Po to jest to forum komunikacyjne, aby piasać takie rzeczy.
2

wysłane przez Majlo2016 31

mrstahuu napisał(a):
Nie zgadzam się. Po to jest to forum komunikacyjne, aby piasać takie rzeczy.

Myślę że jak kogoś to będzie interesowało, to jednak będzie szukał informacji w księdze taborowej a nie na forum ;).
13

wysłane przez LagunaGrandtour 117

Tosiek napisał(a):

Zwolnij, bo chyba nie widzisz swojego zachowania, szczególnie w sandboxie.
21

wysłane przez Pan Solaris 12

LagunaGrandtour napisał(a):

Jakiś problem typie?

#788 Ponad Życie
Solarisami jeździ się lepiej niż pociągami

wysłane przez Kostek 2

Tosiek napisał(a):
Jakiś problem typie?

"Typie" to sobie mów do swoich kolegów jak ich masz, trochę szacunku. Podskakujesz, a potem będziesz płakał i znowu zrzucał wszystko na swoją chorobę. Weź wyjdź i zamknij za sobą drzwi.
Post został wyedytowany przez autora.
34
Tosiek napisał(a):
Jakiś problem typie?

Tak, mam do ciebie problem, jedyne co potrafisz zrobić to zwalić wszystko na swoją chorobę.

Na forum piszę samą prawdę;)
13

wysłane przez pioko17 38

Tosiek napisał(a):
Jakiś problem typie?

Za takie teksty to powinien być ban. Mam wrażenie, że Komis stał się w ostatnich latach bardziej tolerancyjny dla takich wybryków, czego nie rozumiem, a niestety jakość dyskusji na forum przez to mocno spadła. 18 lat temu, gdy zaczynałem przygodę na Komisie i jak mniemam byłem w podobnym wieku, to za takie odzywki bym już dawno wyleciał.
22

wysłane przez Lisek1407 0

Tosiek napisał(a):
Jakiś problem typie?

Ja ci zadam jedno pytanie - jak myślisz, jeśli odezwałbyś się w pracy w ten sposób do swojego szefa, to byłby zadowolony z tego czy nie?
Bądźmy ludzcy, zachowujmy resztki szacunku dla innych i nie róbmy na forum rynsztoku. Użytkownik LagunaGrandtour zwrócił tylko uwagę na twoje zachowanie, a ty wyskakujesz z takimi odzywkami. Dam ci taką radę: traktuj innych z szacunkiem, jeśli oczekujesz od ludzi szacunku również do ciebie. Pozdrawiam

"Siatka komunikacji nocnej w tym mieście przestarzała jak tabor Tramwajów Szczecińskich"
14

wysłane przez reżyser zditm −5

Nie wiem co Ci daje pisanie takich postów obrażających innych użytkowników. Po co Ci to wgl. Chcesz jeszcze nie spowodować to żeby miłośnicy z naszego miasta cię nie nawidzili czy co... Chłopie rada na przyszłość: ogarnij się, żeby nic się gorszego nie wydarzyło
Pozdrawiam
1

wysłane przez Otis 0

LagunaGrandtour napisał(a):

Żeby to było tylko tutaj. Dochodzą do tego inne miejsca w Internecie i w życiu realnym. Ban powinien być szczególnie na podchodzenie do prowadzących pojazdy. Myślę, że większość wie o jakie akcje chodzi. Nie rozumiem skąd ta pobłażliwość adminów, choroba to nie pozwolenie na wyczynianie wszystkiego co mu się podoba. Za swoje akcje powinien być wykluczony z tego grona dożywotnio.
18

wysłane przez Kawoszek 13

Otis napisał(a):
Za swoje akcje powinien być wykluczony z tego grona dożywotnio.

Co ciekawe, użytkownik ten był kiedyś szary (ekhem, czytaj usunięty) zarówno na tym, jak i chyba na 3 innych kontach. Jestem ciekaw jak to jest, że użytkownik który wypisuje takie rzeczy dalej ma konto (które zostało przywrócone do życia, mimo że takie wybryki już występowały!). Pomijając kwestię przywracania, to jest jeszcze jedna ciekawa kwestia. Jakim cudem Tosiek, bo o nim mowa, miał już tyle kont w tym serwisie przy takich wyczynach (zarówno zaśmiecanie sandboxu jak i takie wybryki na forum). Jedno wielkie XD
14

wysłane przez Kostek 2

Tosiek napisał(a):

Tosiek, nie wychylaj się, bo nie jesteś wcale lepszy. Poprzeglądaj swoje komentarze, miejsca gdzie się udzielałeś. Nie da się zliczyć ile razy ty zaśmiecałeś forum, ile osób ma Ciebie po prostu dość, więc schowaj swoje dobre rady, bo akurat ty powinieneś być pierwszy w kolejce na urlop.
26

wysłane przez reżyser zditm −5

Zgadzam się z kolegą. Pewnie wielu z nas wie że pojazd #10774 to ostatni O530Ü w naszej komunikacji, ale nie musisz pisać tutaj tego, bo praktycznie nikogo to nie interesuje. Pozdrawiam 🙂
13