Forum
Powrót Volvo
Dzisiaj do ruchu liniowego po trzech miesiącach przestoju powróciło Volvo 7900 Hybrid 10815. Kursuje na linii 63.
Powrót Volvo
wysłane przez
Pan Solaris
10
#788 Ponad Życie
Solarisami jeździ się lepiej niż pociągami
Re: Powrót Volvo
wysłane przez
Kapi12
−2
Podczas porannych oględzin zdziwiłem się że jest Volvo które udało się uratować bo Obawiałem się że będzie kolejne Volvo do wycofania po 10817 (Odnoszę się do niefarta podczas debiutu na koniec marca tego roku) z którego już coraz więcej rzeczy ubywa tak samo z 838 Który właśnie został sprowadzony jako dawca części.
Sam się zdziwiłem że jeszcze ogółem na 63, 10815 miał usterkę wiadomo stał 3 miesiące na zajezdni ale za to widziałem jak go ładowali , później trafił kilka razy na warsztat i widziałem jak go naprawiali i się udała naprawa nie była na tyle poważna
wysłane przez
man1995
59
Sam się zdziwiłem że jeszcze ogółem na 63, 10815 miał usterkę wiadomo stał 3 miesiące na zajezdni ale za to widziałem jak go ładowali , później trafił kilka razy na warsztat i widziałem jak go naprawiali i się udała naprawa nie była na tyle poważna
Usterka była bardzo poważna.
wysłane przez
Kapi12
−2
Usterka była bardzo poważna.
Jeżeli można wiedzieć to co się uszkodziło? Jak się dowiedziałem była ponoć mała.