Forum
Nowe przystanki w Grzepnicy
8 września na linii 221 uruchomione zostaną przystanki „Grzepnica Rezydencka” (na żądanie) w obu kierunkach (nr 68811 w kierunku Sławoszewa, nr 68812 w kierunku Dobrej). Przystanki zlokalizowane będą w Grzepnicy przy południowym skrzyżowaniu drogi powiatowej nr 3911Z z ulicą Rezydencką.
wysłane przez
Lisek1407
2
"Siatka komunikacji nocnej w tym mieście przestarzała jak tabor Tramwajów Szczecińskich"
wysłane przez
MQ
?
Może trochę głupie pytanie, ale skoro uruchomili ten przystanek dla linii 221 to czemu 536 by nie mogło go obsługiwać?
Od 1 października, gdyż wówczas nastąpi zmiana rozkładu 536.
Z resztą kolejnym paradoksem na linii 536 jest brak obsługi przystanku "Lubieszyn Skrzyżowanie" w kierunku Szczecina, a najbliższy przystanek jest dopiero w Dołujach. Wystarczy albo skierowanie trasy przez rondo, albo przedłużenie zatoczki, lub po prostu dodatkowy słupek przystankowy dedykowany dla 536
Nie ma ani czasu w rozkładzie na wycieczkę przez rondo, ani szans na ekstra przystanek na krajówce albo przy weterynarzu. Zresztą potoki na 536 i tak są śladowe.
wysłane przez
Lisek1407
2
Od 1 października, gdyż wówczas nastąpi zmiana rozkładu 536.
A z ciekawości skąd wiesz i czy ma to związek ze zmianami na innych liniach nocnych? Między innymi Dąbie ma podobno przejąć 531 i 532
"Siatka komunikacji nocnej w tym mieście przestarzała jak tabor Tramwajów Szczecińskich"
wysłane przez
MQ
?
A z ciekawości skąd wiesz
Przygotowuję te zmiany.
i czy ma to związek ze zmianami na innych liniach nocnych? Między innymi Dąbie ma podobno przejąć 531 i 532
Obecnie nie ma takich planów.
wysłane przez
Lisek1407
2
Obecnie nie ma takich planów.
Ja słyszałem właśnie różne plotki na ten temat m.in od kierowców i do dzisiaj się zastanawiam ile w tym prawdy. Dla mnie osobiście SPAD na stałe na 531 to jest abstrakcja, ale pożyjemy zobaczymy.
wysłane przez
MlodyS53
81
Ja słyszałem właśnie różne plotki na ten temat m.in od kierowców i do dzisiaj się zastanawiam ile w tym prawdy. Dla mnie osobiście SPAD na stałe na 531 to jest abstrakcja, ale pożyjemy zobaczymy.
Abstrakcja bo???
Na tym forum piszę o swoich zainteresowaniach, nie o pracy.
wysłane przez
Lisek1407
2
Abstrakcja bo???
Jakoś mi ta linia zupełnie nie pasuje do SPAD, dziwnie bym się czuł widząc codziennie dąbski tabor zamiast PKSu. Moim zdaniem bardziej 532 pasuje do obsługi przez Dąbie
wysłane przez
stochu
2
Dla mnie osobiście SPAD na stałe na 531 to jest abstrakcja (...)
Wyjazd na Bukowe ze Struga czy z Karola Miarki na Wernyhory jako łączenie z 67 faktycznie może wydawać się abstrakcyjne.