Forum
Pierwsze z nowej transzy
Na liniach zadebiutowały dziś nowe elektryczne autobusy.
wysłane przez
lukaszenko
16
EDIT: obserwacja jak wyjeżdżał na osiedle Zawadzkiego na zmianę B w razie co.
wysłane przez
Pepe
272
Nie jestem pewien więc nie dodaję do obsługi, ale wczoraj(tj. 05.02) zadebiutował też #1548, prawdopodobnie na 86/7. Jeśli ktoś coś wie to niech mnie najwyżej poprawi albo doda do obsługi po potwierdzeniu prawdziwości tej obserwacji.
EDIT: obserwacja jak wyjeżdżał na osiedle Zawadzkiego na zmianę B w razie co.
Od wczoraj część młodzieńców bombarduje newsroom taką sugestią, bo jest jakiś tam filmik na tik tik tik. Jak sprawdzimy w NORMALNYM źródle jutro to opublikujemy.
wysłane przez
Bulwa781
0
Od wczoraj część młodzieńców bombarduje newsroom taką sugestią, bo jest jakiś tam filmik na tik tik tik. Jak sprawdzimy w NORMALNYM źródle jutro to opublikujemy.
Solaris Urbino 12 Electric #1548 rzeczywiście wczoraj pojawił się na 86/7 - miałem okazję się nim przejechać (:
wysłane przez
t105n
50
wysłane przez
LagunaGrandtour
135
Najpierw powinno się myśleć o infrastrukturze, później o autobusach.
wysłane przez
mrstahuu
1
A gdzie chcesz je ładować? Na zajezdni jest dosłownie kilka ładowarek, na dworcu ładowarka też ledwie działa, ostatnio więcej jest z nią problemów, na Kołłątaja również nie jest kolorowo - i tak upychają tam elektryków ile się tylko da.
Najpierw powinno się myśleć o infrastrukturze, później o autobusach.
A na jakim w ogóle etapie są plany/realizacja nowych ładowarek na Zawadzkiego, Stoczni i dodatkowych na Kołłątaja?
maventplan.pl
wysłane przez
bartez
363
A na jakim w ogóle etapie są plany/realizacja nowych ładowarek na Zawadzkiego, Stoczni i dodatkowych na Kołłątaja?
Jak przyjechały autobusy to było info, że ładowarki będą za...około rok.
wysłane przez
bartez
363
wysłane przez
Wojtek
24
Dzisiaj z elektrykami na 86 zapoznają się kibice jadący na mecz. Kiedyś wysyłano największe sztrucle, a dzisiaj nówki. Oby obyło się bez strat.
Bo teraz to jest kultura, a nie taka dzicz jak kiedyś.
wysłane przez
ricardo78
−1
Oooo,wypraszam sobie. Od 15 lat nie byłem na meczu Pogoni (nawet jeszcze nie byłem na nowym stadionie) ale wcześniej to ja meczu nie opuściłem i nawet jeździłem na niektóre wyjazdy. I za dzicz się nie uważam;) Kulturę mam wrodzoną,nie nabytą ;)
Possibly I have seen too much, Hangar 18, I know too much...
wysłane przez
t105n
50
Hmm, kultura, powiadasz? A jednak minąłem dziś linię D33 (wóz 1059) eskortowaną przez policję.
wysłane przez
man1995
59
Hmm, kultura, powiadasz? A jednak minąłem dziś linię D33 (wóz 1059) eskortowaną przez policję.
Każdy dodatek meczowy ma eskortę radiowozu od lat.
wysłane przez
Burdziq
5
Każdy dodatek meczowy ma eskortę radiowozu od lat.
Jeszcze większą eskortę mają kibice przyjezdni. Wczoraj mijałem kolumnę kibiców Widzewa, którzy swoją drogą podróżowali liniowymi autobusami PKSu i tam to dopiero roiło się od radiowozów.
wysłane przez
lukaszenko
16
Jeszcze większą eskortę mają kibice przyjezdni. Wczoraj mijałem kolumnę kibiców Widzewa, którzy swoją drogą podróżowali liniowymi autobusami PKSu i tam to dopiero roiło się od radiowozów.
Motor Lublin miał taką samą obstawę.
wysłane przez
LagunaGrandtour
135
liniowymi autobusami PKSu
Liniowymi? To był przejazd zamknięty/wynajem czy jak zwał tak zwał.
wysłane przez
Burdziq
5
Liniowymi? To był przejazd zamknięty/wynajem czy jak zwał tak zwał.
Pisząc liniowymi miałem na myśli tymi, które normalnie kursują na liniach miejskich, posiadają barwy FG i widoczny numer taborowy, a nie tymi obsługującymi np wycieczki. Nie chodziło mi o to, że jechali autobusem konkretnej linii, tylko wynajętymi, które zwykle kursują na liniach miejskich. Rzeczywiście trochę nie doprecyzowałem swojej wypowiedzi.