Forum
16-letnim Solarisem przez wschodnie peryferia miasta
zablokowany
wysłane przez
mario201075
7
Mam pytanie do tego użytkownika: co tu jest nie tak? Chciałbym przyjąć krytykę bardzo poważnie i ewentualnie na nowe materiały poprawić.
Pozdrawiam ;)
Jak bardziej kochasz jedną markę, to szanuj inne
wysłane przez
policki33
−10
Zauważyłem, że użytkownik policki33 wystawił mi ocenę 1
Mam pytanie do tego użytkownika: co tu jest nie tak? Chciałbym przyjąć krytykę bardzo poważnie i ewentualnie na nowe materiały poprawić.
Pozdrawiam ;)
Bo taka mi się spodobała pozdrowionka
wysłane przez
antonioo.mkm
17
Ale uzasadnij dlaczego taką wystawiłeś.
^_^
wysłane przez
antonioo.mkm
17
Moje podejrzenia są takie, że użytkownik "Policki33" nie lubi użytkownika "mario201075", więc myślę, że z tego powodu poleciała 1. Ja ocenię ten film na 5. Nie ma co się przejmować takimi osobami ;).
Właśnie dlatego m.in jestem zdania że oceny powinny zostać zastąpione lajkami, naprawde myślę że dla wszystkich tutaj wyjdzie to na dobre, prosiłbym administracje o przegadanie tego pomysłu i ewentualnego wprowadzenia go na próbę, a jak się sprawdzi to zostawić to na stałe.
^_^
wysłane przez
Moderator
0
No to blokada oceniania, pozdrowionka
moderator@mkm.szczecin.pl
No to blokada oceniania, pozdrowionka
Taki chichot. Policki33 po niemal godzinie od bana na ocenianie, próbował właśnie założyć nowe konto. Uważajcie komu akceptujecie! ;)
wysłane przez
mrstahuu
1
Ty jesteś niepoważny…
PS. 5 na zachętę dla autora. Nie przejmuj się takimi agentami jak policki33 ;)
maventplan.pl
wysłane przez
antonioo.mkm
17
Ty jesteś niepoważny…
Również odemnie poszła ocena 5, niech autor się nie przejmuje że ktoś wystawi słabą ocenę, niech poprostu robi to co robi.
PS. chyba logicznego uzasadnienia wystawionej oceny od użytkownika policki33 się nie doczekamy :p
^_^
wysłane przez
Lisek1407
3
Ty jesteś niepoważny…
Również odemnie poszła ocena 5, niech autor się nie przejmuje że ktoś wystawi słabą ocenę, niech poprostu robi to co robi.
PS. chyba logicznego uzasadnienia wystawionej oceny od użytkownika policki33 się nie doczekamy :p
Ja się w takim razie również przyłączam. Skoro pan B (czytaj: policki33) jest za chudy w uszach i próbuje tylko robić autorowi na złość, ja w takim razie zrobię na złość polickiemu i ode mnie również solidarna piąteczka poleci dla autora, żeby nie musiał się przejmować takimi "śmieszkami" :D
"Siatka komunikacji nocnej w tym mieście przestarzała jak tabor Tramwajów Szczecińskich"
wysłane przez
mario201075
7
Ja się w takim razie również przyłączam. Skoro pan B (czytaj: policki33) jest za chudy w uszach i próbuje tylko robić autorowi na złość, ja w takim razie zrobię na złość polickiemu i ode mnie również solidarna piąteczka poleci dla autora, żeby nie musiał się przejmować takimi "śmieszkami" :D
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie :D
Szczerze, patrząc na film to nawet wam się podoba (niektórzy dla zachęty) i spróbuję utrzymać ten wynik w nowych materiałach (o ile zostanie przyjęte)
A jak sprawa została zakończona, to można zablokować wątek
Jak bardziej kochasz jedną markę, to szanuj inne
wysłane przez
antonioo.mkm
17
Szczerze, patrząc na film to nawet wam się podoba (niektórzy dla zachęty) i spróbuję utrzymać ten wynik w nowych materiałach (o ile zostanie przyjęte)
Pewnie że się podoba!, jedyne co według mnie na - to że na początku troche daleko jest ten autobus, lecz to kwestia indywidualna, lecz według mnie nie zaniża to znacznie odbioru filmu.
PS po średniej ocen widać że się chyba użytkownikom spodobało :D
^_^
wysłane przez
Tramwajarz
0
I ode mnie piąteczka!
wysłane przez
Lisek1407
3
Człowieku, na prawdę ogarnij się, bo administracji niedługo spodoba się zabawa w banowanie użytkownika "Policki33", a potem zacznie się płacz.
Taki chichot. Policki33 po niemal godzinie od bana na ocenianie, próbował właśnie założyć nowe konto.
Żałosne. Na początku takie zachowanie, a potem zdziwienie, że istnieje opcja na sprawdzenie cóż to za jeden próbuje nowe konto założyć. Nikt nie jest anonimowy w internecie ;)
"Siatka komunikacji nocnej w tym mieście przestarzała jak tabor Tramwajów Szczecińskich"
wysłane przez
Jelczem_przez_świat
−4
Człowieku, na prawdę ogarnij się, bo administracji niedługo spodoba się zabawa w banowanie użytkownika "Policki33", a potem zacznie się płacz.
Żałosne. Na początku takie zachowanie, a potem zdziwienie, że istnieje opcja na sprawdzenie cóż to za jeden próbuje nowe konto założyć. Nikt nie jest anonimowy w internecie ;)
Naprawdę, ode mnie też autor ma słowa wsparcia, bo po prostu to co odwalił "Policki33" to już przesada, sam spotykam się z ogromnym hejtem na mój temat w internecie i jak również w "cztery oczy" z takowym delikwentem to zaczynają się ze mnie naśmiewać
Ale wielkie propsy dla administracji za szybką ripostę w stronę "Policki33"
Gdybym mógł to bym ocenił ale nie mogę, tak to mogę tylko powiedzieć żeby się takim czymś nie przejmował, naprawdę, na ludzi mających mniej rozumu nie warto marnować czasu :)
Czasem się zastanawiam, dlaczego nie jestem szanowany przez nikogo🤔
wysłane przez
Midix
13
Naprawdę, ode mnie też autor ma słowa wsparcia, bo po prostu to co odwalił "Policki33" to już przesada, sam spotykam się z ogromnym hejtem na mój temat w internecie i jak również w "cztery oczy" z takowym delikwentem to zaczynają się ze mnie naśmiewać
Ale wielkie propsy dla administracji za szybką ripostę w stronę "Policki33"
Gdybym mógł to bym ocenił ale nie mogę, tak to mogę tylko powiedzieć żeby się takim czymś nie przejmował, naprawdę, na ludzi mających mniej rozumu nie warto marnować czasu :)
Co do oceniania zdjęć przez ciebie, to też zwróciłbym uwage, dlatego że jak jeszcze miałeś możliwość oceniania, to sam wystawiałeś bardzo niskie oceny typu 1 czy 2 np antonioo.mkm, więc też nie czuj się taki niewinny. ;)
wysłane przez
Alan1249
0
Zauważyłem, że użytkownik policki33 wystawił mi ocenę 1
Pozdrawiam ;)
Najwidoczniej "policki" kolega ma smutne życie :)
Nie przejmuj się takimi ludźmi, ode mnie leci ocena 5.
wysłane przez
antonioo.mkm
17
Pół biedy jakby to jeszcze uzasadnił, a nie „bo mi się taka spodobała pozdrowionka”, lecz jak wystawia ocenę bo po prostu kogoś nie lubi to jest po prostu blamaż.
^_^
wysłane przez
policki33
−10
Powiem tak jakby Pan mario nie wyzywał i śmiał się z np twarzy jakiejś osoby to by tak nie było. Pozdrawiam administrację i midixa
wysłane przez
Wiktor
0
Powiem tak jakby Pan mario nie wyzywał i śmiał się z np twarzy jakiejś osoby to by tak nie było. Pozdrawiam administrację i midixa
Co ma wspólnego twoja prywatna opinia o kimś z jakością jego zdjęć lub filmów? Oceny służą do oceniania zdjęć, a nie osoby.
Ale nie trzeba się dzielić z tym na całym forum.
Chej!
Pozdrawiam serdecznie!