Forum
Solaris podczas obsługi ostatniego kursu linii nocnej 533
wysłane przez
Pan Solaris
3
Cały czas stoi w tym samym miejscu i grzeje plac, Ostatni raz na linii w styczniu.
wysłane przez
antonioo.mkm
18
Czy to prawda że ten wóz już nie wyjedzie na miasto?
Cały czas stoi w tym samym miejscu i grzeje plac, Ostatni raz na linii w styczniu.
Skąd informacja że nie wyjedzie?
^_^
wysłane przez
bartez
364
Jak zawsze ze szklanej kuli.
wysłane przez
Pan Solaris
3
To nie było stwierdzenie, tylko zapytanie.
wysłane przez
antonioo.mkm
18
Ale to zabrzmiało tak jakbyś się zapytał czy nie wyjedzie. Bo taką informację gdzieś usłyszałeś, dlatego zapytałem skąd.
^_^
wysłane przez
LagunaGrandtour
138
Spytałeś czy to prawda, więc szukasz potwierdzenia dla puszczonej przez siebie plotki? Skoro pytasz czy to prawda, to powiedz skąd informacja, że nie wyjedzie.
Druga sprawa, te rzęchy z Bolechowa już dawno nie powinny wyjeżdżać poza bramę zajezdni. Dobite życiem i kulturą techniczną padliny.
wysłane przez
Pan Solaris
3
Spytałeś czy to prawda, więc szukasz potwierdzenia dla puszczonej przez siebie plotki? Skoro pytasz czy to prawda, to powiedz skąd informacja, że nie wyjedzie.
Druga sprawa, te rzęchy z Bolechowa już dawno nie powinny wyjeżdżać poza bramę zajezdni. Dobite życiem i kulturą techniczną padliny.
Chciałem się dowiedzieć, Ponieważ zaobserwowałem że wóz od dłuższego czasu stoi na terenie zajezdni w jednym i tym samym miejscu, Ostatni raz na linii był w styczniu.
To tyle.
wysłane przez
LagunaGrandtour
138
Chciałem się dowiedzieć,
Pierwsze zdanie pierwszego posta temu przeczy. Antek, przestań siać ferment, tam gdzie go nie ma.
wysłane przez
Lisek1407
3
Ostatni raz na linii był w styczniu.
To tyle.
No i co to ma do rzeczy? XD
"Siatka komunikacji nocnej w tym mieście przestarzała jak tabor Tramwajów Szczecińskich"
wysłane przez
antonioo.mkm
18
No i co to ma do rzeczy? XD
Zakładam że niektórzy mają tok myślenia że jak pojazd długo nie wyjeżdża to najpewniej został skreślony ze stanu. Niestety zazwyczaj nie działa.
^_^
wysłane przez
Lisek1407
3
Zakładam że niektórzy mają tok myślenia że jak pojazd długo nie wyjeżdża to najpewniej został skreślony ze stanu. Niestety zazwyczaj nie działa.
Właśnie o tym mówię. Co z tego, że jakiś gruchot nie wyjeżdża od stycznia? Dla takiego Tośka to oznacza, że "wycofany" i nie bierze pod uwagę tego, że może mieć jakąś awarię, nie mają gdzie go wypuścić obecnie albo jeszcze jakiś inny powód. Długa przerwa w kursowaniu nie oznacza, że na pewno wycofany o ile nie potwierdzi tego ktoś bardziej kompetentny, kto ma więcej informacji na temat taboru.
"Siatka komunikacji nocnej w tym mieście przestarzała jak tabor Tramwajów Szczecińskich"