Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Zatłoczone autobusy z Polic
Horrendalne sceny dzieją się podczas godzin szczytu w autobusach linii nr 106 i 107 - alarmuje Jakub Matura. Chodzi oczywiście o tłok.
> No a myślisz, że po co w ogóle te badania są robione? Przecież nie > dlatego, że miasto ma za dużo kasy i nie wie, co z nią zrobić.
Szczerze? Mam pewne watpliwosci - po ostatnich "badaniach" nie wyciagnieto zadnych wnioskow. Oczywiscie teraz badania przeprowadzono nieporownywalnie porządniej. Jednak w niektorych zrodlach mowi sie, ze oficjalnie ZDiTM badania zlecil SITK RP, co budzi we mnie uzasadniony niepokoj o wartosc merytoryczna wnioskow :-/
--- Brak najnowszych informacji na mój temat jest spowodowany Twoją absencją w Piekle
Szczerze? Mam pewne watpliwosci - po ostatnich "badaniach" nie wyciagnieto zadnych wnioskow. Oczywiscie teraz badania przeprowadzono nieporownywalnie porządniej. Jednak w niektorych zrodlach mowi sie, ze oficjalnie ZDiTM badania zlecil SITK RP, co budzi we mnie uzasadniony niepokoj o wartosc merytoryczna wnioskow :-/
--- Brak najnowszych informacji na mój temat jest spowodowany Twoją absencją w Piekle
Masz prawo odmówić odpowiedzi na ten post. Bez względu, czy z tego prawa skorzystasz - wszystko co napiszesz może być wykorzystane przeciwko tobie.
Zatłoczone autobusy z Polic
· 17 lat temu ·
dudek (gość)
Re: Zatłoczone autobusy z Polic
· 17 lat temu ·
novy (gość)