Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Tatry jeszcze nie teraz
Szczecińscy radni, wbrew oczekiwaniom, nie przyjęli dziś uchwały w sprawie korekty budżetu. Jednym z zapisów tej uchwały jest propozycja przesunięcia środków w taki sposób, by miasto mogło zakupić 23 używane Tatry z BVG Berlin.
wysłane przez mmm
> > Ja nie zamierzam nikogo cenzurować. Prawda jest jednak taka, że samym > > narzekaniem nikomu się chyba jeszcze nie udało wiele zdziałać. > Tu masz rację. > Tylko wytłumacz mi jak tu coś zdziałać,jak to miasto jest chore? > Wiem że narzekanie wychodzi naj łatwiej i naj prościej. > P.S. > to nadaje sie na komedie ala S.BAREJA(on by zrobił z tego użytek)A ja sie
Władze miasta jakie są każdy widzi, ale bez przesady radni nie sprzeciwili się zakupom Tatr, ale odłozyli decyzje o tydzień bo ta poprawka była częścią większej całości. Szkoda że niektórzy tu, nie potrafią czytac ze zrozumieniem.
Władze miasta jakie są każdy widzi, ale bez przesady radni nie sprzeciwili się zakupom Tatr, ale odłozyli decyzje o tydzień bo ta poprawka była częścią większej całości. Szkoda że niektórzy tu, nie potrafią czytac ze zrozumieniem.
Re: Tatry jeszcze nie teraz
· 18 lat temu ·
mmm