Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Umowa na 10 lat
Komisja przetargowa wybrała ofertę Szczecińsko-Polickiego Przedsiębiorstwa Komunikacyjnego na wożenie pasażerów autobusami przez 10 lat.
wysłane przez t105n 49
jas59 napisał(a):
> Widzę, że bardzo cieszysz się z cudzego nieszczęścia.
Powinienem był napisać "ubaw" w cudzysłowie, co lepeij oddałoby to, co chciałem przekazać. Nie jest to cudze nieszczęście, bo jestem szczecinianinem od urodzenia.
> Cieszę się, że przetarg udał się SPPK. (...) Jest również żal, że > pozostałe spółki nie miały możliwości uczestniczenia w przetargu na > świadczenie usług w okresie 10 lat i w związku z tym kupować > tabor.
Całkowicie się zgadzam z powyższym. Jeżeli jedna spółka ma umowę długoterminową, a pozostałe nie, to mamy zakłóconą konkurencję. Prawdziwa konkurencja byłaby wtedy, gdyby wszystkie spółki miały takie same lub bardzo zbliżone warunbki działania.
> Widzę, że bardzo cieszysz się z cudzego nieszczęścia.
Powinienem był napisać "ubaw" w cudzysłowie, co lepeij oddałoby to, co chciałem przekazać. Nie jest to cudze nieszczęście, bo jestem szczecinianinem od urodzenia.
> Cieszę się, że przetarg udał się SPPK. (...) Jest również żal, że > pozostałe spółki nie miały możliwości uczestniczenia w przetargu na > świadczenie usług w okresie 10 lat i w związku z tym kupować > tabor.
Całkowicie się zgadzam z powyższym. Jeżeli jedna spółka ma umowę długoterminową, a pozostałe nie, to mamy zakłóconą konkurencję. Prawdziwa konkurencja byłaby wtedy, gdyby wszystkie spółki miały takie same lub bardzo zbliżone warunbki działania.
Re: Umowa na 10 lat
· 18 lat temu ·
yo (gość)
Re: Umowa na 10 lat
· 18 lat temu ·
torwid (gość)
Re: W końcu jakaś dobra wiadomość
· 18 lat temu ·
torwid (gość)
Re: W końcu jakaś dobra wiadomość
· 18 lat temu ·
Luke_Police (gość)