Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Cztery many za cenę trzech
Szczecińsko-Polickie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne dobrze rozejrzało się na rynku autobusowym i zrobiło złoty interes. Do końca listopada do firmy trafią cztery nowe, przegubowe many.
wysłane przez (użytkownik usunięty)
konjo napisał(a):
> Nie liczyłbym na MB, bo Citaro mimo wszystko kosztuje, a tańsze w > nowej wersji Low Entry wcale nie musi być w obrębie zainteresowania
Zawsze pozostaje nowość czyli Connecto LF. Wygląda całkiem ładnie i jest właściwie jak Citaro1 (z wyglądu)...
> Myślę, że wszystko rozegra się na rynku średniej ceny: MAN, > Solaris i Irisbus. Mam cichą nadzieję, że przypadkiem nie pojawią > się jakieś Solbusy czy inne SOR-y. :(
Oj nie tragizujmy, a przeciwko Irisbusowi nic nie mam :)
> No cóż - taki MAN nie kryje, że turecka fabryka miała być > nastawiona na ilość autobusów i ciężarówek, pewnie podobnie jest
No to wspaniale...
> z MB. Zresztą podstawę oferty stanowią raczej opóźnione w stosunku > do Europy modele... Wniosek nasuwa się sam: montaż szybki, tani i > pobieżny.
No to generalnie będą nam dobrze służyły :)
-- Volvo ponad reszte busów :)
> Nie liczyłbym na MB, bo Citaro mimo wszystko kosztuje, a tańsze w > nowej wersji Low Entry wcale nie musi być w obrębie zainteresowania
Zawsze pozostaje nowość czyli Connecto LF. Wygląda całkiem ładnie i jest właściwie jak Citaro1 (z wyglądu)...
> Myślę, że wszystko rozegra się na rynku średniej ceny: MAN, > Solaris i Irisbus. Mam cichą nadzieję, że przypadkiem nie pojawią > się jakieś Solbusy czy inne SOR-y. :(
Oj nie tragizujmy, a przeciwko Irisbusowi nic nie mam :)
> No cóż - taki MAN nie kryje, że turecka fabryka miała być > nastawiona na ilość autobusów i ciężarówek, pewnie podobnie jest
No to wspaniale...
> z MB. Zresztą podstawę oferty stanowią raczej opóźnione w stosunku > do Europy modele... Wniosek nasuwa się sam: montaż szybki, tani i > pobieżny.
No to generalnie będą nam dobrze służyły :)
-- Volvo ponad reszte busów :)
Re: A to ciekawe
· 18 lat temu ·
(użytkownik usunięty)