Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Kampania wyborcza rozpoczęta
zablokowany
Dziękujemy wszystkim osobom, które wysłały swoje zgłoszenie na stanowisko moderatora. Spośród wszystkich zgłoszeń administratorzy w demokratycznym głosowaniu wybrali 10 osób, które wezmą udział w ostatecznym głosowaniu.
wysłane przez Bauer
djdark napisał(a):
> Dlaczego chcecie zostać moderatorami, co Wami kierowało kiedy > składaliście wniosek.
Moje początki w serwisie nie były zbyt obiecujące jeśli chodzi o korzystanie z forum. Jak widać moderatorzy sprowadzili mnie na odpowiednią drogę. Także i teraz mamy do czynienia z użytkownikami, którzy nie przedstawiają się w najjaśniejszym świetle. Postanowiłem więc w pewien sposób się odwdzięczyć i złożyć kandydaturę na moderatora aby samemu móc kierować użytkowników na tą właściwą drogę.
-- Moderacji nowa era! Oddaj głos swój na Bauera! :)
P.S Posiadam swoją posiadłość ;D
> Dlaczego chcecie zostać moderatorami, co Wami kierowało kiedy > składaliście wniosek.
Moje początki w serwisie nie były zbyt obiecujące jeśli chodzi o korzystanie z forum. Jak widać moderatorzy sprowadzili mnie na odpowiednią drogę. Także i teraz mamy do czynienia z użytkownikami, którzy nie przedstawiają się w najjaśniejszym świetle. Postanowiłem więc w pewien sposób się odwdzięczyć i złożyć kandydaturę na moderatora aby samemu móc kierować użytkowników na tą właściwą drogę.
-- Moderacji nowa era! Oddaj głos swój na Bauera! :)
P.S Posiadam swoją posiadłość ;D
Re: Wszyscy kandydaci
· 17 lat temu ·
Bauer