Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Kampania wyborcza rozpoczęta
zablokowany
Dziękujemy wszystkim osobom, które wysłały swoje zgłoszenie na stanowisko moderatora. Spośród wszystkich zgłoszeń administratorzy w demokratycznym głosowaniu wybrali 10 osób, które wezmą udział w ostatecznym głosowaniu.
wysłane przez
DamTram
30
djdark napisał(a):
> Jeśli byłbyś wybrany na moderatora to kto powinien według > Ciebie zostać drugim moderatorem i dla czego. Ewentualnie z > którym z kandydatów najlepiej by Ci się prowadziło > współpracę.
Myślę, że powinna być to osoba, którą znam dobrze, z którą będzie mi się dobrze współpracowało i o podobnych poglądach. Bezkonfliktowa, spokojna i miła. Wśród kandydatów trudno mi wybrać osobę, z którą najlepiej by mi się układała współpraca.
-- Pozdrawiam stronniczą administrację :]
> Jeśli byłbyś wybrany na moderatora to kto powinien według > Ciebie zostać drugim moderatorem i dla czego. Ewentualnie z > którym z kandydatów najlepiej by Ci się prowadziło > współpracę.
Myślę, że powinna być to osoba, którą znam dobrze, z którą będzie mi się dobrze współpracowało i o podobnych poglądach. Bezkonfliktowa, spokojna i miła. Wśród kandydatów trudno mi wybrać osobę, z którą najlepiej by mi się układała współpraca.
-- Pozdrawiam stronniczą administrację :]