Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Kampania wyborcza rozpoczęta
zablokowany
Dziękujemy wszystkim osobom, które wysłały swoje zgłoszenie na stanowisko moderatora. Spośród wszystkich zgłoszeń administratorzy w demokratycznym głosowaniu wybrali 10 osób, które wezmą udział w ostatecznym głosowaniu.
wysłane przez Filip_Police
Luke_Police napisał(a):
[ciach]
Odpowiedź na I-wsze pytanie:
Chciałbym niezmiernie wśród tych zwykłych użytkowników wyszukiwać osoby, które potrafią pisać np. dobre hasła encyklopedyczne. Również cieszyłbym się, gdyby była możliwość nauczania nowych użytkowników robić np. zdjęcia. Sam jestem początkujący i uczę się od specjalistów-miłośników, ale co ma powiedzieć zwykły(nowy) użytkownik, który nie zna takich osób? Myślę, że to zachęciło by wiele osób do korzystania z serwisu i podniosłoby to wizerunek naszego serwisu.
Odpowiedź na II-gie pytanie:
Zajmowałbym się również wychwytywaniem osób, które potrafią robić rzeczy fajne, ale np. taka osoba nie jest widziana.
-- Kandyduję na prezydenta Bia... nie, nie, nie. Ja kandyduję na moderatora serwisu KOMIS!
[ciach]
Odpowiedź na I-wsze pytanie:
Chciałbym niezmiernie wśród tych zwykłych użytkowników wyszukiwać osoby, które potrafią pisać np. dobre hasła encyklopedyczne. Również cieszyłbym się, gdyby była możliwość nauczania nowych użytkowników robić np. zdjęcia. Sam jestem początkujący i uczę się od specjalistów-miłośników, ale co ma powiedzieć zwykły(nowy) użytkownik, który nie zna takich osób? Myślę, że to zachęciło by wiele osób do korzystania z serwisu i podniosłoby to wizerunek naszego serwisu.
Odpowiedź na II-gie pytanie:
Zajmowałbym się również wychwytywaniem osób, które potrafią robić rzeczy fajne, ale np. taka osoba nie jest widziana.
-- Kandyduję na prezydenta Bia... nie, nie, nie. Ja kandyduję na moderatora serwisu KOMIS!
Post został wyedytowany przez autora.
Post został wyedytowany przez administratora lub moderatora.
Re: Wszyscy kandydaci
· 17 lat temu ·
Filip_Police