Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Kampania wyborcza rozpoczęta
zablokowany
Dziękujemy wszystkim osobom, które wysłały swoje zgłoszenie na stanowisko moderatora. Spośród wszystkich zgłoszeń administratorzy w demokratycznym głosowaniu wybrali 10 osób, które wezmą udział w ostatecznym głosowaniu.
wysłane przez
DamTram
30
Luke_Police napisał(a):
> 1. Czy planujesz w ramach objęcia tak zaszczytnego stanowiska, > jakim jest moderator serwisu Komis, wprowadzić jakieś zmiany > w serwisie, lub skierować jego rozwój na nowe tory? Chodzi mi > o pomysły odnośnie zwiększenia atrakcyjności serwisu.
Myślę, że serwis się rozwija dobrze. Nie wiem jakie dokładnie uprawnienia moderator będzie posiadał, a jedną z głównych rzeczy, którą bym zmienił to przejrzystość księgi taborowej.
> 2. Czym planujesz zająć się w serwisie oprócz moderowania > forum?
Nie widzę potrzeby wcinać się w funkcje innych osób i powodowanie kłótni. Oprócz moderowania forum zajmę się tym co robiłem do tej pory (dodawanie fotek, niusów czasem może jakiegoś hasła).
-- Pozdrawiam stronniczą administrację :]
> 1. Czy planujesz w ramach objęcia tak zaszczytnego stanowiska, > jakim jest moderator serwisu Komis, wprowadzić jakieś zmiany > w serwisie, lub skierować jego rozwój na nowe tory? Chodzi mi > o pomysły odnośnie zwiększenia atrakcyjności serwisu.
Myślę, że serwis się rozwija dobrze. Nie wiem jakie dokładnie uprawnienia moderator będzie posiadał, a jedną z głównych rzeczy, którą bym zmienił to przejrzystość księgi taborowej.
> 2. Czym planujesz zająć się w serwisie oprócz moderowania > forum?
Nie widzę potrzeby wcinać się w funkcje innych osób i powodowanie kłótni. Oprócz moderowania forum zajmę się tym co robiłem do tej pory (dodawanie fotek, niusów czasem może jakiegoś hasła).
-- Pozdrawiam stronniczą administrację :]