Forum

To nie Solaris i nie Moderus, lecz pierwszy MAN pomalowany...

zdjęcie
To nie Solaris i nie Moderus, lecz pierwszy MAN pomalowany w barwy Floating Garden
zbyt mało ocen, aby obliczyć średnią
andekalbin napisał(a):

> Masz coś do mojej twórczości? ;/ > Masz racje, że nic nie przebije tamtego opisu, bo 80% opisów jest > zwykłych, pospolitych i przez to dennych. Te 80% opisów jest jak > ciało bez duszy.

Przez kilka dni wahałem się gdzie to napisać. Tu, czy Tobie na GG. Wybrałem tą opcję, ponieważ to się tyczy KOMIS-u. Tak, mam wiele do Twojej "tfurczości". Z tego co wiem to KOMIS nie jest kółkiem poetyckim, a "wisienka" nie jest jedynym takim przykładem. Pamiętasz to zdjęcie autobusu wspinającego się na tle bloków? Tam już Phobos Tobie napisał jak powinien wyglądać opis (z resztą w sandboxie jest napisane, że ma być treściwy). Pisząc, że 80% opisów jest dennych, to kolego, obrażasz innych użytkowników (dziwne, że nie zareagowano na to). Nie każdy jest tak błyskotliwy i lotny jak TY, ale nie powinieneś tego tak pisać. Dla mnie zdjęcie samo w sobie wyraża wiele, a opis jest tylko dodatkiem, a nie czymś najważniejszym. Jeżeli uważasz, że Twoje zdjęcia posiadają duszę, poprzez (dla mnie bezsensowny) opis, to gratuluję samozadowolenia. Np: wisienka - darowałbyś sobie ten przystanek i samochód a uwypuklił autobus i te "promienie jesienne". Takich przykładów mam kilka, ale to nie jest miejsce na takie dyskusje. Osobista uwaga, może tak mniej zdjęć dawać do sandboxa, ale dobrych, a nie iść na ilość (ta uwaga nie tyczy się tylko Ciebie). Tak jak Ty masz prawo do publikowania zdjęć z takimi opisami, tak ja mam prawo do krytykowania tego. I wcale nie jestem pospolity i denny.

-- سيارة الزوجين عند عودتهما إلى مقر إقامتهما ليلة أمس.
Re: To nie Solaris i nie Moderus, lecz pierwszy MAN… · 16 lat temu · MarcinB
To nie Solaris i nie Moderus, lecz pierwszy MAN pomalowany.. · 16 lat temu · (użytkownik usunięty)