Forum

To nie Solaris i nie Moderus, lecz pierwszy MAN pomalowany...

zdjęcie
To nie Solaris i nie Moderus, lecz pierwszy MAN pomalowany w barwy Floating Garden
zbyt mało ocen, aby obliczyć średnią
Mr_Reaper napisał(a):

> Przez kilka dni wahałem się gdzie to napisać. Tu, czy Tobie na GG. > Wybrałem tą opcję, ponieważ to się tyczy KOMIS-u. > Tak, mam wiele do Twojej "tfurczości". Z tego co wiem to KOMIS nie > jest kółkiem poetyckim, a "wisienka" nie jest jedynym takim > przykładem.

No i co z tego, że KOMIS nie jest kółkiem poetyckim? Każdy może dawać opisy takie jak chce bez względu na to czy są one twórcze czy nie, a ja mam prawo do krytyki, nawet do bolesnej według niektórych.

> Pamiętasz to zdjęcie autobusu wspinającego się na tle > bloków? Tam już Phobos Tobie napisał jak powinien wyglądać opis (z > resztą w sandboxie jest napisane, że ma być treściwy).

I co z tego, że Phobos mi tak napisał? A czy Phobos to jakaś wyrocznia? Napisał mi jak powinien wyglądać opis i się z tym w pełni nie zgadzam.

> Pisząc, że 80% opisów jest dennych, to kolego, obrażasz innych > użytkowników (dziwne, że nie zareagowano na to).

Nie obrażam nikogo, tylko wyrażam swoją opinie na temat opisów, a nie osób.

> Tak jak Ty masz prawo do publikowania zdjęć z takimi opisami, tak ja > mam prawo do krytykowania tego. I wcale nie jestem pospolity i denny.

Ależ proszę Cię bardzo - krytykuj sobie. A ktoś tu napisał, że jesteś denny i pospolity? Bo jakoś nie widziałem nic takiego. A to, że mylisz opisy z ludźmi, to już Twój problem. Bo ja mogę napisać, że ktoś dał denny opis, mając jednocześnie pozytywne zdanie o danej osobie - więc to co napisałeś mija się z celem i jest co najmniej śmieszne.

Na giełdzie większość nie ma racji; Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba; Kupuj plotki, sprzedawaj fakty; Kupuj kiedy leje się krew
Re: To nie Solaris i nie Moderus, lecz pierwszy MAN… · 16 lat temu · end
To nie Solaris i nie Moderus, lecz pierwszy MAN pomalowany.. · 16 lat temu · (użytkownik usunięty)