Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Jaki jest stan szczecińskich tramwajów? „Wagony się wręcz rozpadają” kontra „sukcesywne remonty i modernizacje”
„Stan szczecińskich wagonów jest katastrofalny. Swingi mają już po 14 lat, a wciąż nie wykonano napraw głównych. W zeszłym roku ponad połowa miała niesprawną klimatyzację dla motorniczych” – krytykuje pracownik Tramwajów Szczecińskich. „Spółka sukcesywnie prowadzi remonty i modernizacje posiadanych tramwajów” – zapewnia rzecznik prasowy Wojciech Jachim.
wysłane przez
Mareczek
8
No to bardzo ciekawe, bo ja osobiście nie znam chyba ani jednej osoby w naszym mieście, która byłaby za przymusowym ograniczaniem ruchu samochodowego w centrum. Za to znam wiele osób, które codziennie poruszają się autem po mieście (choć sam akurat do nich nie należę jak już wspominałem wcześniej).
Ja też wśród 1001 znajomych nie znam nikogo, kto nie chciałby pójść do najwspanialszego miejsca na świecie, które pomieści tylko 1000 osób.
Na szczęście na drogach istnieje coś takiego jak transport publiczny, z którego może skorzystać każdy. Natomiast nie każdy może skorzystać z (Twojego) prywatnego samochodu (chyba że o czymś nie wiemy :D).
Intergalactic Proton Powered Electrical Tentacled Advertising Droids
Post został wyedytowany przez autora.