Forum

Jaki jest stan szczecińskich tramwajów? „Wagony się wręcz rozpadają” kontra „sukcesywne remonty i modernizacje”

„Stan szczecińskich wagonów jest katastrofalny. Swingi mają już po 14 lat, a wciąż nie wykonano napraw głównych. W zeszłym roku ponad połowa miała niesprawną klimatyzację dla motorniczych” – krytykuje pracownik Tramwajów Szczecińskich. „Spółka sukcesywnie prowadzi remonty i modernizacje posiadanych tramwajów” – zapewnia rzecznik prasowy Wojciech Jachim.

Ale jeśli chodzi o prywatne auta, które istnieją, to każdy sobie korzysta ze swojego jeżeli je ma. A jeżeli tak jak ja go nie ma to korzysta z roweru, KM lub czegokolwiek innego. I co w tym złego? Raczej tak powinno pozostać.[/quote]

Ja również nie posiadam auta(nie cierpię samochodów)i nigdy go mieć nie będę,mimo iż posiadam prawo jazdy na samochód i nieraz się zdarzy że poprowadzę(służbowo,albo jakaś impreza i wszyscy pod kubkiem i nie ma jak wrócić-wiemy o co chodzi)ale jakoś nie trawię aut.Wolę mój motocykl i rower tudzież KM.Każdy chwali swoje.

Possibly I have seen too much, Hangar 18, I know too much...
Post został wyedytowany przez autora.
Beta 604 · 2 lata temu · Fryga
Re: Beta 604 · 2 lata temu · Pepe
Re: Beta 604 · 1 rok temu · Fryga
Re: Beta 604 · 1 rok temu · Pepe
Re: Beta 604 · 1 rok temu · mrstahuu
Re: Brak społecznej inicjatywy i patrzenia władzy na rece · 2 lata temu · ricardo78