Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Pierwszy raz linię 227 obsłużył policki autobus
Czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu niektórych tak bolą oceny innych? Ludzie, czy za średnią 4,75 jest jakaś nagroda pieniężna czy coś? Do CV wpisujecie te oceny? Co jakiś czas widzę jak tu niektórzy walczą jak lwy żeby tylko nie dostać mniej niż 4... .
Kiedyś wszystkie zdjęcia oceniałem na 3. Bo wszystkie były bez pomyślunku jakiegokolwiek zrobione. Te bardziej przemyślane, gdzie autor użył głowy nie tylko do jej golenia czy porostu oceniałem na 4. 5 rzadko dawałem. Oczywiście nie wszystkim się to podobało i nie docierały argumenty jakie przedstawiałem.
Ostatnio oglądałem stare zdjęcia, komentarze pod nimi różnią się kolosalnie od obecnych. Obecnie główne wątki tutaj są takie:
-wyśmiewanie kogoś przez brak wiedzy;
-wyśmiewanie Tośka;
-oceny;
-polityka.
No a o czym łatwiej porozmawiać? Żeby umieścić komentarz "Wow, jakie świetne zdjęcie. Jak je zrobiłeś, jakie ustawienia zastosowałeś?" trzeba mieś trochę pokory, chęci do nauki i otwartą głowę na coś nowego. A wyśmiewanie Tośka? No sorry, ale mega słabe. Podchodzące pod mobbing. I że jeszcze robią to stare dziady to świadczy tylko o ich przykrym dla siebie życiu. Wyśmiewanie za brak wiedzy? Każdy był kiedyś głupi. Każdy pytał, każdy szukał wiedzy (jak chciał) by być teraz tu gdzie jest. Wyśmiewający często mają małą wiedzę i nie potrafią łączyć wielu faktów.
Jak ktoś czuje się gorzej, ze swoją średnią to z chęcią dam Wam 5, jeżeli to ma Wam poprawić samopoczucie to spoko. Dajcie tylko znać.
Co tam 5? 1 dawaj. Każdemu, wszystkim. Bóg swoich rozpozna. :-P
Штирлиц