Forum

Komunikację zastępczą na Pomorzany zapewnił policki MAN

zdjęcie
Komunikację zastępczą na Pomorzany zapewnił policki MAN
aktualna ocena: 4,93, liczba ocen: 67
iamsikorel napisał(a):
Ty masz w ogóle jakiekolwiek pojęcie o organizacji komunikacji? Ile jeszcze razy będziemy na tym forum czytać, że autobusy stoją chętne do pracy? Nudne się to robi.

Serio, nie chce mi się nawet tłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej. Robota zrobiona, wiadomo że kosztem pasażerów ze 107 ale ciągi komunikacyjne zostały utrzymane. Oba.

Nie no skądże. Nie mam żadnego pojęcia. Zacząłem sie tym interesować jutro i dopiero poznaję struktury.

Wiem tyle, że w innych miastach się da / dało. Tylko w Szczecinie się nic nigdy nie da.

Prosty przykład.
- uruchomienie dwóch brygad linii 0.
- odp. TS. Nie mamy tylu motorniczych, nie damy rady
- proszę bardzo, o to ja. Z uprawnieniami, nie jeżdżę na codzień, więc dołożenie mnie na linię nie spowoduje ujemnego skutku dla obsady zwykłych zadań.
- yyyyyyyyyy.....

Dziękuję, kurtyna. Tak działa wszystko w tym mieście.
Nie myśli się nad rozwiązaniem problemu, tylko nad znalezieniem kolejnego problemu, który ma za zadanie zniechęcić do podejmowania tego zadania.

Będziesz czytał tak długo aż cos się zmieni 😉

Możesz za to wytłumaczyć co stoi na przeszkodzie i czemu to jest nie do przejścia aby chociażby taką komunikację zastępczą awaryjną organizować na zasadzie "wolnej ręki" na telefon?
Spokojnie. Nastawiam sie na odpowiedź, która pokaże ze jest to wysoce nie możliwe.

Mamy 2025 rok, ludzie w kosmos latają, przeszczepiają organy ale to jest nie możliwe do zrealizowania.

Na tym forum piszę o swoich zainteresowaniach, nie o pracy.