Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Tramwaje nie dzisiaj (aktualizacja na bieżąco)
To jest wątek zespolony, który powstał poprzez połączenie kilku wątków:
- Tramwaje nie dzisiaj (aktualizacja na bieżąco)
- Komunikacja zastępcza
Tak czytam i naprawdę się cieszę, że choć tyle udało się zrobić. Sukcesywnie pójdzie reszta. Ale co z trasą 4ki? Jak wiemy nie ma pętli. Ciekawym czy ktoś wpadł na pomysł, by puścić tam na przecierkę #020. Czytałem, że już pomagał, a na ta trasę to jak znalazł, mógłby zająć się tylko tym. Ba- nawet kółka by robić nie musiał, bo może trójkątować na Jagiellońskiej. Kilka przejazdów i czwórki można rano puszczać.
Czytałem dziś na fb odpowiedź na post o podobnej tematyce. Ciekawe rozwiązanie- spalinowa drezyna z dwoma lub trzema pantografami. Hm- myślę ,że pomysł niezły. Nawet(oj marzę, marzę, wiem)można by na coś takiego przerobić kasowane T6 zamiast ciąć, oczywiście o ile nie byłoby to zbyt kłopotliwe i kasochłonne.
Czytałem dziś na fb odpowiedź na post o podobnej tematyce. Ciekawe rozwiązanie- spalinowa drezyna z dwoma lub trzema pantografami. Hm- myślę ,że pomysł niezły. Nawet(oj marzę, marzę, wiem)można by na coś takiego przerobić kasowane T6 zamiast ciąć, oczywiście o ile nie byłoby to zbyt kłopotliwe i kasochłonne.
Possibly I have seen too much, Hangar 18, I know too much...