Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Wtorkowe trudności MAN-ów
wysłane przez
solariadi1
0
To są ogólnie bardzo dobre wozy. Chyba ostatnie naprawdę dobre MANy. Ale jednak są to już bardziej zaawansowane technicznie autobusy niż NLki, czy stare Citara i nie wiem czy PKS podchodząc do nich tak biernie jak do tamtych... Będzie sobie z nimi dobrze radzić. Szczerze wątpię.
Warto jeszcze nadmienić, że akurat Westfallenbus, Ostwestfalen-Liepe-Bus, Rheinlandbus... Czyli ogólnie DB Regio Bus NRW skąd chyba nawet 10906 pochodzi to myślę najgorsze autobusowe oddziały DB. Wozy stamtąd już w Niemczech nie miały łatwo... Jeździły brudne, obdrapane, z jakimiś przeróbkami typu odłączenie głównej klimatyzacji i dodanie elektrycznej punktowej w miejscu szyberdachów... W pozostałych oddziałach, jak podróżuje po Niemczech to na oko są bardzo zadbane.
Warto jeszcze nadmienić, że akurat Westfallenbus, Ostwestfalen-Liepe-Bus, Rheinlandbus... Czyli ogólnie DB Regio Bus NRW skąd chyba nawet 10906 pochodzi to myślę najgorsze autobusowe oddziały DB. Wozy stamtąd już w Niemczech nie miały łatwo... Jeździły brudne, obdrapane, z jakimiś przeróbkami typu odłączenie głównej klimatyzacji i dodanie elektrycznej punktowej w miejscu szyberdachów... W pozostałych oddziałach, jak podróżuje po Niemczech to na oko są bardzo zadbane.
Pixel Serwis Bydgoszcz. Nowoczesne Technologie w Podróży....
Post został wyedytowany przez autora.