Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Zmiany w Jezierzycach
1 maja nastąpi zmiana funkcjonowania komunikacji miejskiej na pętli „Jezierzyce” (linie 72 i 79).
wysłane przez
antonioo.mkm
13
Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co komu przystanek w takim miejscu? Przecież tam jest droga jednokierunkowa z tego co kojarzę, czyli jeśli ktoś będzie jechać tamtędy samochodem będzie zmuszony na postój dopóki autobus nie ruszy. Jak kierowca cwany, to i śmignie pod prąd. Nie lepiej było zostawić, jak jest? Bezsensowna zmiana.
Dlaczego nie zajmiemy się na przykład tematem komunikacji nocnej na Małe Błonie albo na Bukowo?
Każda zmiana to jak dla mnie mały krok w kierunku polepszenia naszej komunikacji miejskiej, nawet jeżeli jest to taka jak ta, lecz rację ci muszę przyznać w kwestii komunikacji nocnej, narazie jest ona dla mnie na dość niskim poziomie, przez właśnie brak jej dostępu do takich dużych osiedli jak np. Małe Błonia, choć cieszy fakt że w tamtym roku została wprowadzona dość znacząca zmiana w KN, której sam wyczekiwałem jako mieszkaniec Osiedla za Sterem, a mowa tu o skierowanie linii 528 i 536 z Gumieniec na pętle Maczka.
^_^
Post został wyedytowany przez autora.