Forum

Powrót autobusów na Milczańską

W związku z przejściem do kolejnego etapu prac przy przebudowie Alei Powstańców Wlkp. 1 sierpnia (dla linii nocnych od nocy 1/2 sierpnia) nastąpią zmiany w kursowaniu linii 53, 811, 524 i 528.

wysłane przez antonioo.mkm 18

Mcarkcel napisał(a):
Jak od soboty kierowcy wrócą do "normalnego" parkowania, to żaden autobus się nie wciśnie.

Zapomniałem o tym. Ale racja, przy takim „normalnym” parkowaniu to ciężko żeby jakikolwiek większy pojazd się tam przecisnął. Wiecie może czy straż miejska interweniowała już tam ze względu na parkowanie?

Jako ciekawostkę powiem że na ulicy Maczka z parkowaniem jest podobny problem. Jest tak mało miejsc parkingowych że kierowcy zaczęli parkować na ulicy. Często widziałem jak wracałem 88 do domu jak mijający się kierowcy musieli wykonywać akrobacje żeby poprostu się minąć. Nie dawno miałem też sytuację że wracałem samochodem do domu jakoś przed godziną 4:00, i na pętli Maczka stały dwa autobusy, Jeden to 528, a drugi to oczekujące na pierwszy kurs 244. To ten autobus z tyłu musiał cofać żebyśmy mogli przejechać..

^_^
Post został wyedytowany przez autora.
1
nowy Powrót autobusów na Milczańską · 3 tygodnie temu · Lisek1407
nowy Re: Powrót autobusów na Milczańską · 2 tygodnie temu · MQ
nowy Objazd na Orawskiej · 2 tygodnie temu · antonioo.mkm
nowy Re: Objazd na Orawskiej · 2 tygodnie temu · man1995
nowy Re: Objazd na Orawskiej · 2 tygodnie temu · Mcarkcel
nowy Re: Objazd na Orawskiej · 2 tygodnie temu · antonioo.mkm
nowy Re: Objazd na Orawskiej · 2 tygodnie temu · MlodyS53
nowy Re: Objazd na Orawskiej · 2 tygodnie temu · Lisek1407
nowy Re: Objazd na Orawskiej · 2 tygodnie temu · Michlo