Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Powrót przegubowej hybrydy
Dzisiaj po ponad 9 miesiącach przerwy, na zmianie B zadania 59/3, powróciło Volvo 7900A Hybrid 10865.
wysłane przez
Autobusiarz_Szczecin
−3
Miałem wczoraj "przyjemność" jechać tym autobusem na linii 58. Mam wrażenie, że ten wóz jest w gorszym stanie niż przed przerwą. Hamowanie było przerywane, momentami kierowca musiał dociskać hamulec, lecz w pewnym momencie wręcz spadało się z fotela. Ogólnie po stołczyńskich górkach męczył się z podjazdem pod górę, w pewnym momencie przystanął między Dąbrówki a Kościelną 12, jednak po tym krótkim postoju jakoś wjechał.
Moim zdaniem jak dziś się przejechałem to dosłownie jak była ta klimatyzacja to śmierdziało takim gniłym jajem, w szczególności zauważyłem jedną rzecz. Na pulpicie u kierowcy był czerwony trójkąt gdzie ciągle tak pikał dosyć głośno, nie ustannie, jeszcze na przystanku Szajnowicza NŻ była awantura gdzie pasażer niby nacisnął tego stopa a tak naprawdę nie, bo w tym Volvo to trzeba przetrzymać tego stopa i wtedy, a potem kierowca wyszedł z tej kabiny i dyskutowali przez co najmniejsze 3minuty