Forum

Więcej kursów na B wymusiło na SPAD wystawienie na inne linie leciwych Mercedesów z Hagen

zdjęcie
Więcej kursów na B wymusiło na SPAD wystawienie na inne linie leciwych Mercedesów z Hagen
zbyt mało ocen, aby obliczyć średnią
Co by nie mówić, to są świetne wozy, osobiście tęsknię za moim 2474, świeć mu tam światłem pozycyjnym gdziekolwiek jest. Jeździłem 2473 jak jeszcze nie był pomalowany w barwy FG, jakość tych aut wtedy, tuż po przyjeździe z Hagen bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Jeździłem wtedy na 73, na dworze -20 stopni, kabina jeszcze bez szyby oddzielającej od pasażerów a ogrzewanie było tak wydajne, że jechałem w krótkiej koszulce normalnie otwierając pasażerom pierwsze drzwi. Cicho, przyjemnie, sama radość z jazdy. Oczywiście, od tamtego czasu minęło wiele lat, wozy dobiła szczecińska rzeczywistość (stan dróg chociażby), niemniej ta seria wozów zawsze będzie wzbudzała we mnie sentyment.

Przeproszenie się zajezdni z 2471 nie wynika tylko z dołożenia brygad na B, ale także z powodu awarii kilku dobrych wozów.

Obecnie: Specjalista ds. zadowalania pasażerów w SPA Dąbie, właściciel dwóch sklepów spożywczych ;)
Dawniej: Specjalista ds. transportu Follow me! ;)
3
Więcej kursów na B wymusiło na SPAD wystawienie na inne… · 1 rok temu · Cezar007