Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podjuchy chcą "pośpiecha" - stanowisko ZDiTM
Po opublikowaniu przez nas artykułu na temat uruchomienia autobusowej linii pospiesznej do Podjuch (patrz: Podjuchy chcą "pośpiecha") poprosiliśmy rzecznika prasowego Zarządu Dróg i Transportu Miejskiego, panią Martę Kwiecień-Zwierzyńską, o przedstawienie stanowiska ZDiTM w tej sprawie. Dziś otrzymaliśmy odpowiedź, którą publikujemy w całości.
wysłane przez konjo 4
Bauersoon napisał(a):
> Osiedlami w Szczecinie może byc np. > Majowe czy Kasztanowe ale nie Dabie czy Podjuchy...
Czy oficjalny podział administracyjny jest dla Ciebie jakiś nieczytelny? Sprawa jest prosta 4 dzielnice w tym 3 lewobrzeżne i 1 prawobrzeżna. Osiedla w sensie wymysłów spółdzielni, developerów czy innych wynalazków nie są tożsame z oficjalnym podziałem. Zresztą jak nie wierzysz ile jest formalnie osiedli to sprawdź sobie po adresach ich rad. Jak dla mnie EOT.
-- Where'd ya get that point of view?
> Osiedlami w Szczecinie może byc np. > Majowe czy Kasztanowe ale nie Dabie czy Podjuchy...
Czy oficjalny podział administracyjny jest dla Ciebie jakiś nieczytelny? Sprawa jest prosta 4 dzielnice w tym 3 lewobrzeżne i 1 prawobrzeżna. Osiedla w sensie wymysłów spółdzielni, developerów czy innych wynalazków nie są tożsame z oficjalnym podziałem. Zresztą jak nie wierzysz ile jest formalnie osiedli to sprawdź sobie po adresach ich rad. Jak dla mnie EOT.
-- Where'd ya get that point of view?
So never mind the darkness.