Forum
Możliwość pisania na forum dostępna jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Wagony będą ładniejsze
Kolejne trzy tramwaje będą zmodernizowane, kilkanaście innych ma przejść remonty. Na ten cel Miejski Zakład Komunikacyjny ma w tym roku 1,8 mln zł.
wysłane przez Jacek
"- Jest prawdopodobne, że pierwszy skład będzie wykonany w kolorach kremowym i czerwonym, w tych, które miały historyczne szczecińskie wagony 4N - wyjaśnia Krzysztof Turczyn."
Kolejne proponowane malowanie, kolejne szkaradztwo. Ale to tylko moje zdanie :>
"Nie wykluczone, że tramwaje zostaną pomalowane, tak, by pasowały do autobusów i pozostałych wagonów w barwach szczecińskich."
Mam nadzieję, że tak właśnie będzie. Z drugiej strony ciekawe, czy wszystkie proponowane barwy będą podlegały ocenie mieszkańców. Tak chyba byłoby najrozsądniej - w końcu jesteśmy większością, a nie jednostką w przeciwieństwie do MZK, dla którego pomysł na nowe barwy jest najlepszym rozwiązaniem na rzekomą czystość tramwajów...
--- Po prostu Volvo :)
Kolejne proponowane malowanie, kolejne szkaradztwo. Ale to tylko moje zdanie :>
"Nie wykluczone, że tramwaje zostaną pomalowane, tak, by pasowały do autobusów i pozostałych wagonów w barwach szczecińskich."
Mam nadzieję, że tak właśnie będzie. Z drugiej strony ciekawe, czy wszystkie proponowane barwy będą podlegały ocenie mieszkańców. Tak chyba byłoby najrozsądniej - w końcu jesteśmy większością, a nie jednostką w przeciwieństwie do MZK, dla którego pomysł na nowe barwy jest najlepszym rozwiązaniem na rzekomą czystość tramwajów...
--- Po prostu Volvo :)
Wagony będą ładniejsze
· 18 lat temu ·
DamTram (gość)
Re: Wagony będą ładniejsze
· 18 lat temu ·
DamTram (gość)
Re: Wagony będą ładniejsze
· 18 lat temu ·
DamTram (gość)
Wagony będą ładniejsze
· 18 lat temu ·